Musthave | Gekleurde horloges voor deze zomer

Musthave | Gekleurde horloges voor deze zomer

Soms heb je dat gewoon, dat je op slag verliefd wordt op iets. Dit gebeurd mij misschien wel iets té gek. Ik bezoek vaak winkels en ben ook vaak online aan het rondneuzen. Dat zorgt ervoor dat ik regelmatig verliefd wordt op de mooiste items. Misschien wel iets te vaak.. Maar ach, ik ben niet voor niets een fashion blogger. Mijn hart gaat nu eenmaal harder kloppen van mooie kledingstukken, schoenen en accessoires.

Gekleurde horloges van Axcent 
Toen ik afgelopen week door de webshop van Lucardi aan het rond neuzen was, zag ik tot mijn verbazing een aantal super leuke en kleurrijke horloges van het merk Axcent. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit van het merk gehoord heb, maar dat ik deze horloge heel tof. 

Dat ik dol ben op kleur hoef ik vast niet meer uit te leggen. Het overgrote deel van mijn kledingkast bestaat uit en kleur. Van kleurtjes word ik vrolijk en daardoor draag ik ze graag. Ik draag niet alleen gekleurde kleding, maar ook schoenen en accessoires. Toen ik deze super toffe en zomerse horloges zag staan, werd ik opslag verliefd. Wat zijn ze mooi en perfect voor het voorjaar en de zomer. Zo leuk met die felle kleurtjes en het stoffen bandje. Deze horloges zijn ook weer eens anders dan alle andere horloges. Ik zie het al helemaal voor mij hoe ik deze kleurrijke en zomerse horloge zou willen combineren. 

Wat vind jij van deze gekleurde horloges?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Iris The Beauty Magazine says:

    Wat toevallig! Ik heb net ook een artikel geschreven met één van deze horloges er in!

  2. Iris says:

    Zien er leuk uit, maar voor mij iets te druk! Wel leuk voor bij een witte blazer ofzo… Aargh, nu wil ik 'm ook hebben!

Comments are closed.