New glasses | Giraffe look

New glasses | Giraffe look
Sinds kort heb ik een bril met een lichte sterkte. Een paar maanden terug heb ik een bril gekocht en daar ben ik erg blij mee. Het is een mooie, zwarte bril. Toch vind ik het leuk om ook af en toe een andere bril te dragen. Ook leek het mij leuk om te kiezen voor een bril die anders is dan de meeste standaard brillen. Daarom koos ik voor dit gave giraffe montuur. 

New glasses | Giraffe look

Het even geduurd, maar hier is die dan. Mijn nieuwe bril van
Polette. Yaaay! Ik vind hem heel tof! Van Polette mocht ik een bril uitzoeken, en het leek mij heel leuk om er eentje te kiezen die een beetje buiten mijn comfort zone valt. Daarom koos ik voor een bril met giraffe print.
Op de website vond ik de bril er al mooi uitzien, maar toen ik hem ontvangen had,
vond ik hem nog mooier. Hij is heel stijlvol, vrouwelijk en vooral heel mooi. Ik ben dan ook heel blij met deze bril.

Bekijk ook eens de Facebook pagina van Polette. Deze pagina staat vol met de mooiste en trendy brillen en genoeg inspiratie om ze te combineren. 
Wat vind je van mijn nieuwe bril?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Joy says:

  Oh echt heel leuk! Ik zou zelf nooit zo een snel zo iets bestellen, maar ik vind het toch wel heel leuk!

  xo

 2. Rowan - Rebellious yet Romantic says:

  Hij is erg mooi! Staat ook prachtig bij je gezicht. ๐Ÿ™‚

 3. Rosanne van Dieren says:

  Wat een leuk patroontje heeft je bril zeg, hij staat je goed! liefs

 4. Adinda Bertels says:

  Super mooi! Naar zo'n montuur was ik ook op zoek, dankje voor de tip ๐Ÿ˜‰

Comments are closed.