Finale | Entre Deux Fashion Blog Battle

Finale | Entre Deux Fashion Blog Battle

Afgelopen zondag was de finale van de Entre Deux Fashion Blog Battle. Met lichte zenuwen vertrok ik zondag naar Maastricht waar ik de finale plaatsvond. We kregen de opdracht om een outfit bij elkaar te zoeken en te stylen aan de hand van de laatste trends. Alle bloggers kregen dezelfde spijkerblouse. Dit item moest terug komen in de outfit.

Fashion Blog Battle 
De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met deze battle. Ik heb helaas niet gewonnen, natuurlijk is dat jammer, maar ik ben wel een geweldige ervaring rijker. Dat is ook belangrijk. Ik vond het heel tof om deel te nemen aan deze fashion battle.

Mijn gestylde outfit
Alle bloggers en modellen bij elkaar

Wat vond jij van mijn gestylde outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

10 comments

  1. Saskia | Former Parades says:

    Jammer dat je niet won! Je outfit is wel heel tof en inderdaad, het lijkt me toch heel tof om mee te maken! 🙂

    ♥♥♥ Saskia

  2. Alexa Op 't Land says:

    Jammer dat je niet hebt gewonnen maar super leuk dat je er wel aan mee kon doen, je hebt echt een leuke creatie gemaakt & het is een mooie ervaring!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.