New haircut | Fabulous Hair

New haircut | Fabulous Hair
Vorige week was het dan
eindelijk zover. Ik bracht een bezoekje aan de kapper. Dit bezoekje stond al geruime tijd op
de planning, maar omdat ik het zo druk had moest ik het een hele tijd vooruit
plannen omdat ik het anders niet haalde qua tijd.

Ik besloot om naar een
nieuwe kapper in Amsterdam te gaan. Nou ja, eigenlijk ga ik elke keer naar een andere kapper, want ik ga nooit twee keer naar dezelfde kapper.
Waarom? Geen idee eigenlijk. Ik vind het leuk om nieuwe kappers te ‘testen’, daarnaast
ga ik vaak voor mijn blog naar de kapper en dat zijn iedere keer andere
adressen en ik ben ook niet altijd te tevreden over de kapper. Omdat er ook kappers zijn die een kapsel knippen die zij mooi vinden, en niet goed luisteren naar de wensen van de klant. 

Fabulous
Hair
Ik bezocht
deze keer de kapper Fabulous Hair in Amsterdam. Ik mocht namelijk via Treatwell een kapper uitzoeken in Amsterdam voor een knipbeurt. Hartstikke leuk, dat wilde ik wel. Ik koos voor een kapper in Amsterdam west, waarom? Simpelweg omdat de kapper er leuk uitzag op de website. (Ja, zo erg ben ik) Wederom een perfect voorbeeld dat ik nogal gevoelig ben
voor het uiterlijk wat een bedrijf of product. Oeps.

Ik had om 10.00 afgesproken om mijn haar te knippen en te verven. Oorspronkelijk was het plan om highlights te verven, maar de kapster raadde mij aan om te kiezen voor ‘ombre hair’. Ik geloofde het meteen en liep mij adviseren voor een nieuwe coupe. Omdat ik ook wel weer eens wat anders wilde met mijn haar, werd het een stuk korter geknipt. Achter wat langer, en voor wat korter. Toch ging er een heel stuk af. 

De salon zag er heel mooi uit

Omdat ik mijn haar ook wilde verven, duurde de afspraak zo’n 2,5 uur. Best lang, maar het was het waard. Nadat de verf uit mijn haren was gewassen en mijn nieuwe coupe in model was geföhnd was ik er heel blij mee.  

De mooie kapsalon
Het resultaat
Wat vind je
van mijn nieuwe kapsel?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

40 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Ik vind het zoooo leuk, maar dat had ik al gezegd op Twitter! Echt super mooi! Ik ga zaterdag mijn nagels laten doen via Treatwell, ben heel benieuwd!

 2. Linda says:

  Oh wauw wat ziet je nieuwe kapsel er goed uit, ik ben dol op dit soort kapsels! Fijn dat je er zelf ook heel erg blij mee bent, het staat je super goed!

 3. Merel says:

  Ik zie de ombre bijna niet (op deze foto's althans?), maar het model is echt suuuupermooi geknipt zeg! Vind dit je ook sowieso mooier staan dan highlights denk ik, goed dat ze gewoon tegen je wens in gingen en je een ander advies gaven (alhoewel je je daardoor natuurlijk niet gedwongen moet voelen).

  • admindiolifestyle says:

   Dat klopt, dat kun je ook bijna niet zien op de foto maar het zit er echt. 🙂

 4. kiki says:

  Het ombre zie ik helaas ook niet zo goed, maar het kapsel staat je perfect! Fijn dat ze goed advies geven!

Comments are closed.