Christmas giftboxes | Baylis & Harding

Christmas giftboxes | Baylis & Harding
Vorige week stond er een
man aan de deur met een groot pakket. Ik had eerlijk gezegd geen idee waarvan
het was. Of beter gezegd, ik was alweer vergeten dat ik zou ontvangen. Het was
een heel zwaar pakket. Vol enthousiasme opende ik het pakket en zag ik tot mijn
verbazing twee ontzettend mooie ‘Christmas giftboxen’.
Een leuk cadeau voor de
feestdagen
De maand december is een
grote feestmaand. Alle winkels pakken allemaal groots uit om elk jaar weer deze
maand tot een groot succes te brengen. Veel merken verpakken hun
beautyproducten in mooie boxen. Deze boxen zijn perfect voor de feestdagen. En
ideaal om cadeau te geven. Zo’n box ziet er niet alleen heel leuk en
feestelijk uit, maar het is ook nog eens gemakkelijk. Want zeg nu eerlijk, het is
toch veel makkelijker om te kiezen voor een ‘Christmas giftbox’ waar iemand al
voor jou heeft gekozen welke producten er in zitten én het al leuk verpakt is?
In mijn ogen heel slim. Zelf kies ik ook vaak voor zo’n box, simpelweg omdat
het er leuk uitziet én omdat het gemakkelijk is.

Christmas giftbox #1
Deze box ziet er mooi en
stijlvol uit. Wat ik leuk vind zijn de glitters die er op de doos zitten.
Glitters zijn in mijn ogen perfect voor de feestdagen. Niet alleen op
verpakkingen, maar het is tijdens Kerst ook leuk kleding te dragen met
glitters.
Er zitten twee full-size verpakkingen in die heerlijk ruiken. Het is een mix van jojoba en amandel olie. Een heerlijke combinatie. Daarnaast zit er nog badzout en een spons in.

Christmas giftbox #2

Rood, de kleur van Kerst.
Deze box is wat groter qua formaat en er zitten meer verschillende soorten
beautyproducten in. Ook deze box ziet er mooi en stijlvol uit. Er zitten verschillende soorten producten in. Zo zit er douche schuim, bad milk, bodylotion en body cleanser in. Daarnaast zit er ook weer badzout, een spons en stukje zeep in. Al deze producten ruiken naar Kerst. De geur is een combinatie van mulberry en hollyhock in. Ook dit vind ik weer een heerlijke geur.

Zoals je waarschijnlijk kunt begrijpen ben ik heel blij met deze twee giftboxen. Ze ruiken heerlijk en zien er goed uit. Daarnaast zijn deze boxen heel leuk voor de feestdagen. Het is een exclusief merk en alleen verkrijgbaar bij de Douglas of online. 

Wat vind jij van
giftboxen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Alexa Op 't Land says:

    O ziet er goed uit, lekkere feestelijke kleuren door het rood en het goud!

  2. marlies neerinck says:

    Super leuke setjes! Zien er goed uit!

    Liefs,
    Marlies – Golden Mirrors & Pink Bows

Comments are closed.