New in | Colored Blouses

New in | Colored Blouses
Een aantal weken geleden deed ik mee met de Sans-online blogger battle. Helaas heb ik deze battle niet gewonnen, wel ontving ik tegoed voor deze leuke webshop. Sans-online is een webshop met een groot aanbod aan kleding van heel veel verschillende merken. Zo hebben verkopen ze onder andere de leuke merken als Vila, Esprit, Mexx, Vero Moda en ga maar door. Wanneer je op zoek bent naar een webshop die een groot assortiment aan online kleding aanbieden, is de webshop van Sans-online zeker een aanrader!
Ik heb lang getwijfeld wat ik wilde bestellen, simpelweg omdat ze zoveel leuke kleren in hun webshop hebben staan. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt en gekozen voor twee totaal verschillende bloesjes. De eerste blouse is wat stoerder. Het is een lichtblauwe katoenen blouse van de Vila. Hieronder kun je zien hoe ik hem gecombineerd heb. 
De tweede blouse die ik bestelde is heel anders. Dit is namelijk een los vallende blouse van chiffon stof in een neon oranje kleurtje. Deze blouse is ook van het merk Vila. Alleen moet ik hier nog even over nadenken hoe ik deze het beste kan combineren.

Deze blouse is van de Vila en kostte €16,95
Deze blouse is ook van de Vila en kostte €29,95
Wat vinden jullie van mijn twee nieuwe bloesjes van Sans-online?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Sophie says:

    Gaaf! Ik vind ze beide erg leuk! Die oranje kan wel met Koningsdag, toch? 😀

  2. Red Sonja says:

    Allebei heel leuk! Lekker kleurtje ook die tweede! Ben benieuwd hoe je die gaat combineren 🙂

    XX Sonja

Comments are closed.