New in | Sieraden van Capricci

New in | Sieraden van Capricci

Een paar weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij de webshop Capricci. Deze webshop staat boordevol allemaal mooie sieraden. Ik wist eerst niet wat ik moest kiezen, aangezien hun collectie erg groot is. Toch heb ik een aantal hele mooie sieraden kunnen bestellen waar ik heel blij mee ben. De sieraden die ik besteld heb, zijn onder andere statement oorbellen en een paar hele leuke armbandjes. 

Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik verschillende sieraden uitgezocht. De twee armbandjes zijn van het merk Biba, de overige sieraden zijn merkloos of het stond er in ieder geval niet bij. Ik ben heel blij met alle nieuwe sieraden. Vooral de grote statement oorbellen vind ik erg mooi!

Dragen jullie ook wel een statement oorbellen?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

20 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.