New in | Sieraden van Capricci

New in | Sieraden van Capricci

Een paar weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij de webshop Capricci. Deze webshop staat boordevol allemaal mooie sieraden. Ik wist eerst niet wat ik moest kiezen, aangezien hun collectie erg groot is. Toch heb ik een aantal hele mooie sieraden kunnen bestellen waar ik heel blij mee ben. De sieraden die ik besteld heb, zijn onder andere statement oorbellen en een paar hele leuke armbandjes. 

Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik verschillende sieraden uitgezocht. De twee armbandjes zijn van het merk Biba, de overige sieraden zijn merkloos of het stond er in ieder geval niet bij. Ik ben heel blij met alle nieuwe sieraden. Vooral de grote statement oorbellen vind ik erg mooi!

Dragen jullie ook wel een statement oorbellen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Kim B says:

  Leuke oorbellen! Ik draag zelf bijna geen oorbellen of het zijn van die vintage clip in oorbellen ^^

 2. Natiza | The Beauty Blondie says:

  waaauw super mooie sieraden!

  Nog een fijne zondag!
  Liefs, Natiza

 3. Sophie says:

  Gave oorbellen zeg; lekker opvallend! Biba armbandjes zijn leuk; ik heb ook een rode daarvan. En ze zijn voor een goed doel!

 4. Nicole | Coco Gold says:

  Leuke sieraden heb je besteld zeg! Ik vind vooral die oorbellen wel gaaf, lekker opvallend! Liefs, Nicole

Comments are closed.