New in | Overheerlijke producten van Rituals

New in | Overheerlijke producten van Rituals

Een paar weken geleden ontving ik een mailtje van Margot dat ik een pakketje van Rituals had gewonnen op haar blog. Dat was natuurlijk heel goed nieuws. De producten van Rituals zijn heerlijk. 
Het zijn allemaal full size producten, in de geuren idian roze, white lotus en white musk. Op dit moment ben ik ze aan het uitproberen, zodat ik binnenkort een uitgebreide review over deze heerlijke producten kan schrijven. 

Het zijn vier verschillende producten, een hand wash, een verzorgende handwash, een handcrème, en een extra verzorgende handcrème. Wat ik tot nu al gemerkt heb, is dat de geur van deze heerlijke producten ook nog lang blijft ruiken. 

Margot, nogmaals bedankt voor de heerlijke producten, ik ben er heel blij mee!
Wat vinden jullie van de producten van Rituals?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

  1. marion36 says:

    Ik vind de producten van Rituals heerlijk. Ze zijn prijzig, dus daarom koop ik ze niet heel erg vaak. Voordeel daarvan is dat als je ze dan wél een keer koopt het ook pure verwennerij is!

  2. claudia verloop says:

    Super leuk dat jij hebt gewonnen! Ik heb van de oranje lijn wel eens producten geprobeerd en die vond ik heerlijk ruiken!

  3. Beautyjuf says:

    Tof, gefeliciteerd! Wat een ontzettend leuk pakket. Rituals is zo'n fijn merk. Ik ben erg nieuwsgierig naar de handcrème.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.