New in | Overheerlijke producten van Rituals

New in | Overheerlijke producten van Rituals

Een paar weken geleden ontving ik een mailtje van Margot dat ik een pakketje van Rituals had gewonnen op haar blog. Dat was natuurlijk heel goed nieuws. De producten van Rituals zijn heerlijk. 
Het zijn allemaal full size producten, in de geuren idian roze, white lotus en white musk. Op dit moment ben ik ze aan het uitproberen, zodat ik binnenkort een uitgebreide review over deze heerlijke producten kan schrijven. 

Het zijn vier verschillende producten, een hand wash, een verzorgende handwash, een handcrème, en een extra verzorgende handcrème. Wat ik tot nu al gemerkt heb, is dat de geur van deze heerlijke producten ook nog lang blijft ruiken. 

Margot, nogmaals bedankt voor de heerlijke producten, ik ben er heel blij mee!
Wat vinden jullie van de producten van Rituals?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. marion36 says:

  Ik vind de producten van Rituals heerlijk. Ze zijn prijzig, dus daarom koop ik ze niet heel erg vaak. Voordeel daarvan is dat als je ze dan wél een keer koopt het ook pure verwennerij is!

 2. Ines says:

  Wauw ik ben ook fan van rituals maar het prijskaartje houdt mij soms tegen 🙁 Wauw wat leuk dat je dit gewonnen hebt!

 3. Daniëlle Springer says:

  Ik heb nog nooit wat van Rituals geprobeerd, maar hoor er altijd hele positieve dingen over.

 4. claudia verloop says:

  Super leuk dat jij hebt gewonnen! Ik heb van de oranje lijn wel eens producten geprobeerd en die vond ik heerlijk ruiken!

 5. Eline says:

  Ik ben de winkel al vaak voorbij gelopen, maar om een of andere reden word ik nooit enthousiast om naar binnen te gaan!

 6. Isabella says:

  Wat leuk dat je hebt gewonnen! Ik ben dol op Rituals, ben benieuwd naar de reviews!

 7. Beautyjuf says:

  Tof, gefeliciteerd! Wat een ontzettend leuk pakket. Rituals is zo'n fijn merk. Ik ben erg nieuwsgierig naar de handcrème.

 8. Bertine says:

  ooh wat fijn dat je zomaar 4 fullsize producten had gewonnen! ik vind rituals echt een top merk! vooral de douchemousse is fijn!

Comments are closed.