Trend alert | Gekleurde Mascara’s

Trend alert | Gekleurde Mascara’s

Gekleurde mascara’s zijn hip. Overal zie mascara’s in allerlei verschillende kleuren. De blauwe mascara zit voor mijn gevoel al heel lang in het assortiment. Tot voor kort had je altijd van die mensen die expres blauwe mascara droegen in plaats van het ‘normale’ zwart of bruin. Steeds vaker zie je op de catwalk gekleurde mascara’s. Niet gek dat de meeste grote cosmetica bedrijven gekleurde mascara’s aan hun assortiment toevoegen. 
In oktober ben ik naar Berlijn geweest. Tijdens mijn bezoek aan deze mooie stad heb ik natuurlijk ook de KIKO bezocht. Bij de KIKO werd je omver gegooid met gekleurde mascara’s. Er waren heel veel verschillende kleuren. Op dat moment vond ik het wel grappig, maar kocht ze verder niet. Totdat ik weer in Nederland was en de gekleurde mascara’s hip werden. L’oreal heeft pas een aantal gekleurde mascara’s gelanceerd. 
Uiteindelijk werd ik toch wel een beetje nieuwsgierig en heb ik mij een aantal gekleurde mascara’s gekocht. Blauwe mascara vind ik nog steeds niet zo mooi. Ik associeer het nog steeds met hippies op een of andere manier. Wel vind ik groene mascara erg gaaf. Daar kocht ik er dan ook twee van. Twee verschillende van twee verschillende merken. De een is van de H&M en de andere is van de KIKO.

Ik koos uiteindelijk voor de Colorful Lashes mascara van de H&M (€2,95) en de Super Color mascara KIKO in nummer 3 (€3,50).
Persoonlijk vind ik het er heel leuk uit zien. Het is weer eens iets anders. Daarbij ziet het er ook best feestelijk uit op een of andere manier. Die van de Kiko vind ik het mooist, dat komt omdat ik de donkere kleur mooier vind staan. Deze lijkt ook een beetje meer op de zwarte kleur dan die andere. De lichtere van de H&M valt erg op, omdat die zo licht is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik hem niet draag, want ik vind hem ook erg mooi. 
Wat vinden jullie van gekleurde mascara’s?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Tessa says:

  Leuk! Ik moet ook maar eens gekleurde mascara gaan halen, ik vind het zo gaaf maar ik kom het zo weinig tegen ;( H&M heb ik niet in de buurt en over die van Essence heb ik ook niet veel goeds gehoord!

 2. Rosie says:

  Jaa ik vind ze zo leuk! Vorig jaar al tijdens een pers presentatie van PUPA een blauwe gekregen en dinsdag net een groene gekocht van Essence. Vind het echt heel erg leuk, geeft zo'n bijzondere oogopslag!

  Liefs Rosie

 3. Silvy says:

  Ik heb nog geen gekleurde mascara! Vroeger (héél vroeger) hadden we altijd een blauwe mascara in huis, maar ik droeg toen nog geen make-up. Leuk dat kleurtjes weer terugkomen!

 4. Judith || AOWOB says:

  Ik vind het bij sommige wel erg mooi staan maar bij mijzelf niet!

  p.s. ik had een vraagje: waar heb jij je eigen domein geregistreerd?:) XO

 5. lollypokemon says:

  gekleurde mascaras zijn wel mooi 🙂 , alleen sommige mensen gebruiken dat met 10 lagen erbij. dat is wel wat minder. Ik vind een klein beetje kleur op je wimpers wel mooi.

 6. Mariska says:

  Ik weet het niet, ik zou het niet zo naar school dragen maar op een feestje is het wel leuk!

 7. Deborah van den Berg says:

  Ik ben fan van gekleurde mascara! Ik heb vorig jaar veel ingeslagen, dus ik ben blij dat het dit jaar ook een trend is!

 8. eline says:

  Ik vind het echt een gave trend!! Mij lijken de gekleurde miss Manga mascara's van maybeline. Echt. Leuk. (en die reclame is ook ultracute)

 9. Eline says:

  Gekleurde mascara's is niets voor mij, ik ben nog steeds op zoek naar een zwarte die & lengte & volume geeft hoe ik het wil. Onmogelijk.

 10. Keys of Anouk says:

  Ik vind gekleurde mascara's super tof! Ik wil graag nog een mooie blauwe 🙂 xo

 11. Red lipstick kind of girl says:

  Ik heb een blauwe en een bruine, ik ben benieuwd hoe deze bij jou staat.

Comments are closed.