New in | Zilveren ring van Pandora

New in | Zilveren ring van Pandora

Vorige week ontving ik een heel tof pakketje. In dat pakketje zat iets waar ik heel erg blij mee ben. Er zat namelijk een hele mooie zilveren ring in van het merk Pandora.

Ik draag altijd ringen, elke dag. Aan mijn linkerhand heb ik een ring die ik van mijn vriend gekregen heb toen we 9 maanden samen waren. Ondertussen alweer een hele tijd terug, aangezien mijn vriend en ik al ruim 6 jaar samen zijn. Aan de andere hand draag ik een andere ring. Deze ring heb ik zelf gekocht tijdens mijn verblijf in Alicante drie jaar geleden. Deze ring is als een soort aandenken aan de toffe taalreis die ik toen gemaakt heb. Daarnaast heb ik nog een ring die ik van mijn opa gekregen heb. Deze heb ik ondertussen ook alweer een hele tijd en die ring is eigenlijk wat te klein geworden, waardoor ik hem nog maar af en toe draag.

Het leek mij wel leuk om een nieuwe ring aan mijn collectie toe te voegen, zodat ik af en toe een beetje kan afwisselen. Ook koos ik voor een soort ring dat ik nog niet had. De ring van Pandora is helemaal van sterretjes. Alle sterretjes staan met elkaar in verband en vormen samen de ring. Ik vind de ring heel mooi en ben dan ook heel blij ermee. 
Pandora heeft een hele mooie collectie van allerlei soorten ringen. Deze ring is een eigenlijk een stapel ring, dat houdt in dat je hem met meerdere ringen kunt combineren. Ik vind de collectie heel erg mooi en kan niet wachten om nog een paar mooie ringen aan te schaffen.
Wat vind je van mijn ring?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Marloes Meeusen says:

  Wat een mooierd! Ik heb zelf ook een ring van Pandora op het oog, die kost alleen wel € 119 haha.

 2. Karlien Vermeersch says:

  oooh heel leuk
  niet echt mijn persoonlijke smaak
  maar hij staat wel schattig

  liefs
  Karlien

Comments are closed.