VLOG | Dagje winkelen in Aken & de kermis in Geleen

VLOG | Dagje winkelen in Aken & de kermis in Geleen

Afgelopen weekend was ik weer eens een weekendje in Limburg. Omdat ik niet meer zo vaak naar mijn ouders in Limburg ga, had ik afgesproken om samen met mijn moeder een dagje te gaan winkelen in Aken (Duitsland). Vanuit de woonplaats van mijn ouders ben je daar binnen een halfuur. Ideaal. Ik vind het altijd leuk om in het buitenland (België of Duitsland) te gaan winkelen. Dan krijg ik altijd het gevoel dat ik op vakantie ben. In de avond at ik samen met mijn vriend bij zijn moeder en liepen we een rondje over de kermis van Geleen.

In Aken heb ik een aantal nieuwe spullen gekregen en gekocht. Deze laat ik jullie binnenkort in een shoplog zien. Het zijn niet heel veel spullen, maar ik heb wel twee paar nieuwe schoenen, een nieuw telefoon hoesje en een nieuw truitje.

                                           

Wat vind je van mijn vlog?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

4 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.