VLOG | Dagje winkelen in Aken & de kermis in Geleen

VLOG | Dagje winkelen in Aken & de kermis in Geleen

Afgelopen weekend was ik weer eens een weekendje in Limburg. Omdat ik niet meer zo vaak naar mijn ouders in Limburg ga, had ik afgesproken om samen met mijn moeder een dagje te gaan winkelen in Aken (Duitsland). Vanuit de woonplaats van mijn ouders ben je daar binnen een halfuur. Ideaal. Ik vind het altijd leuk om in het buitenland (België of Duitsland) te gaan winkelen. Dan krijg ik altijd het gevoel dat ik op vakantie ben. In de avond at ik samen met mijn vriend bij zijn moeder en liepen we een rondje over de kermis van Geleen.

In Aken heb ik een aantal nieuwe spullen gekregen en gekocht. Deze laat ik jullie binnenkort in een shoplog zien. Het zijn niet heel veel spullen, maar ik heb wel twee paar nieuwe schoenen, een nieuw telefoon hoesje en een nieuw truitje.

                                           

Wat vind je van mijn vlog?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Homemadepicturemania Sao Nonac says:

    Zeer leuke vlog en mooie telefoonhoesje 😉
    Gezellige muziek met die muziekanten

  2. Naomi Vangestel says:

    Heel erg leuke vlog! Je komt echt heel fijn en spontaan over 🙂

    xo – Naomi in Wonderland

Comments are closed.