Outfit | Aztec Style & Smile

Outfit | Aztec Style & Smile
Hoe gaat het met jullie? Ik ben – wanneer jullie dit lezen – lekker aan het genieten van mijn vakantie in Polen met mijn vriend. Mijn eerste keer in Polen. 
Twee weken geleden ben ik aan de slag gegaan met het schieten van een boel outfit foto’s op de mooiste plekjes in Amersfoort. Ik ben door het oude stadscentrum gaan lopen, om te kijken wat allemaal mooie plekjes zijn om foto’s te maken. En dat zijn er veel kan ik je vertellen. Amersfoort is een behoorlijk oude stad met veel mooie oude gebouwen, grachten, trapjes, oude deuren etc. Genoeg plekken om de komende tijd mijn outfit foto’s te maken.
Mijn geliefde aztec gilet
Het gilletje wat ik draag bij deze outfit of the day, kocht ik vorig jaar in de sale bij de Open32 en sindsdien is het een van mijn favorieten items uit mijn collectie. Ik heb hem veel gedragen in de winter, maar in de zomer is die ook erg leuk. Vrolijke (en kleurrijke) kleren kunnen naar mijn idee altijd. 

Blazer: Silver Creek
Top: Esprit
Rok: Esprit
Horloge: Esprit
Schoenen: Zalando
Wat vind je van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Mirjam Jewel-Nails says:

    Ah leuke outfit, ik herken je giletje nog van vorig jaar toen je hem kocht haha! 🙂 Ik vind trouwens je sandalen erg leuk.

Comments are closed.