Outfit | Coolest Chic

Outfit | Coolest Chic
Het is zover, ik heb vakantie! Hier heb ik zó naar uitgekeken. Afgelopen donderdag was mijn laatste stage dag. Het zit erop. Ik ben blij dat ik nu klaar ben met stage, omdat ik nu eindelijk weer wat meer vrije tijd heb en niet meer elke morgen om 6.30 hoef op te staan. Maar het voelt ook een beetje raar, ik ben er 5,5 maand geweest en meegedraaid in de organisatie. Het zal zeker maandag ‘gek’ voelen als ik niet meer naar Amsterdam hoef voor stage. Ik heb er een hele leuke tijd gehad en heb er heel veel geleerd waar ik ook dankbaar voor ben.
Holiday plans
Nu ik vakantie heb, heb ik ook eindelijk weer eens meer tijd om leuke dingen te doen. Zo ga ik de komende dagen nog naar een aantal shows van de Fashion Week. Het eerste verslag van de Fashion Week kun je hier bekijken. Verder heb ik ook eindelijk meer tijd om leuke dingen te doen met mijn vriend, kan ik eindelijk eens een grote zomer schoonmaak houden, meer tijd besteden aan mijn blog, aan de slag gaan met leuke DIY’s, boeken en tijdschriften lezen én natuurlijk niet te vergeten op vakantie gaan. 
De outfit die ik draag, is een high waisted broek van de Vero Moda. Ik vind het de laatste tijd erg leuk om mijn t-shirts in mijn broek te stoppen voor een nonchalante look. Verder draag ik er een simpel t-shirt op waardoor ik er weer een leuke statement ketting op draag. Door het dragen van All Stars geeft het de outfit een stoere look en de ketting en de skinny broek juist een wat vrouwelijkere look. 
Kiekeboe, kijk je mee?
Deze foto is gemaakt in het fietsenhok van mijn studentenhuis, via die deur kom je op de straat uit.

 
Statement ketting: V&D
Top: Vila
Broek: Vero Moda
Riem: American Today
Schoenen: All Stars
Wat vinden jullie van deze outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

27 comments

 1. Alexa Op 't Land says:

  Leuk shirt en statement ketting & de foto's zijn gemaakt in Amersfoort. Haha, herken de plek!

 2. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Die kleur van je broek is echt erg mooi! Leuke fotos ook 🙂

  Love, Lisette

 3. Ismay says:

  Mooie outfit. Toffe kleur heeft je jeans! En staat prachtig met de statement ketting erbij! Liefs

Comments are closed.