Holiday plans | Krakow, Sporten, DIY, FashionWeek

Holiday plans | Krakow, Sporten, DIY, FashionWeek
Gisteren vertelde ik al in het mijn outfit of the day, dat is heel blij ben dat ik eindelijk vakantie heb. Dat ben ik nog steeds. Ik vind het zó fijn dat ik nu eindelijk weer wat meer tijd heb en niet elke dag dingen ‘moet’ doen, maar dat ik weer tijd heb om te ontspannen, te genieten en leuke dingen te doen.
Vakantie is natuurlijk geen vakantie als je geen leuke dingen gaat doen. Het leek mij wel leuk mijn plannen voor de zomer met jullie te delen.
Holiday Plans
Ik ben de vakantie begonnen met een paar dagen Antwerpen. Vorige week ben ik samen met een vriendin een paar dagen naar Antwerpen geweest om te gaan shoppen tijdens de solden in België. De korting was enorm en ik heb dan ook een aantal leuke items gekocht. De shoplog komt snel online.
Op dit moment ben ik druk aan het zoeken voor last minutes. Ik wil samen met een vriendin nog een weekje naar de zon. Het leek ons wel een leuk idee om het last minute te doen. Nu kan ik je vertellen dat de last minutes mij bijna de neus uithangen. Ik word een beetje moe van al dat zoeken naar de leukste plekjes voor de fijnste prijsjes.. 😉
Verder ga ik ook nog met mijn vriend een weekje naar Krakow in Polen. Het leek ons wel eens leuk om een keertje ergens anders op vakantie te gaan, vandaar dat we kozen voor deze bestemming.

Dit waren mijn ‘op vakantie’ plannen, maar ik ga in Nederland ook nog een aantal leuke dingen doen. Zo zal ik waarschijnlijk wat meer bij mijn ouders zijn en wat minder op mijn studentenkamer. 
Ik vind het sowieso al zó heerlijk dat ik niet meer elke dag om 6.30 hoef op te staan. Wat een heerlijk gevoel. Verder vind ik het fijn dat ik gewoon weer tijd heb om dingen voor mezelf te doen. Eindelijk weer tijd om een boek te lezen, tijdschriften te lezen en wat te rommelen in mijn kamer.
Er staat een grote zomer schoonmaak gepland. Ik wil mijn studentenkamer en mijn slaapkamer bij mijn ouders weer eens goed uitmesten en kijken wat weg kan en die spullen op marktplaats zetten zodat ik er andere mensen blij mee kan maken. 
Vandaag ga ik eerst naar de Fashionbloggers Masterclass van de Grazia en vervolgens nog naar twee shows van de FashionWeek. Super tof!
Nu ik vakantie heb, heb ik ook eindelijk weer meer tijd om samen te zijn met mijn vriend. We hebben elkaar het afgelopen halfjaar zo weinig gezien, dat ik blij ben dat deze periode nu is afgesloten en we weer veel leuke dingen kunnen doen. 
Ook wil ik – nu ik weer meer tijd heb – weer meer leuke DIY’s uitproberen, omdat ik het namelijk leuk vind om lekker creatief bezig te zijn. Maar ik heb natuurlijk ook weer veel meer tijd voor mijn blog, iets wat ikzelf ook erg leuk vind. 
Als laatste kan ik nu ik vakantie heb weer gaan sporten. Voordat ik met stage begon, sportte ik best veel, zo’n 2 á 3 keer in de week. Door de drukte met stage is het sporten er een beetje ingeschoten. Afgelopen week heb ik nieuwe sportschoenen gekocht en heb ik zin en tijd om weer heerlijk te gaan sporten.
 
Wat zijn jouw plannen deze zomer?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Sylvana J says:

  Leuke plannen heb je! Sporten is iets dat ik ook weer meer wil gaan doen, vooral skeeleren. Daarnaast ga ik veel werken, bloggen en met mensen afspreken!

 2. Alexa Op 't Land says:

  Wat een super leuke plannen heb je erop staan, ik ga op vakantie lekker niks doen maar daarvoor mag ik nog wel wat trainen en natuurlijk lekker bloggen!

 3. Yara says:

  Wat leuk dat je naar Krakow gaat! Ik ben zo benieuwd naar Polen en naar die stad, die stad staat ook zeker op mijn to-visit-list. 🙂

 4. Joni says:

  Vakantie is zooo fijn he! Je hebt echt leuke dingen op de planning staan. Ik plan mijn vakantie altijd zo vol dat ik eigenlijk niet alles gedaan krijg haha, oeps.

 5. Natiza | The Beauty Blondie says:

  Oeeh leuke dingen op de planning staan! Bij mij is het gewoon lekker rustig 🙂

 6. Patoir says:

  Je hebt erg veel leuke dingen om te doen zo te lezen! Veel plezier! <3 En inderdaad, eens lekker wat langer blijven liggen dan 06:30 is inderdaad érg fijn!

 7. Joy says:

  Wat super leuk! Ik ga ook veel doen in nederland. Maar ik ga ook nog eens acht dagen naar Ibiza 🙂

  xo

 8. Petra says:

  Wat een leuke plannen heb je al voor de vakantieperiode, lekker DIY is heerlijk en natuurlijk vriendlief vaker zien dat is ook iets om naar uit te kijken…
  groetjes

Comments are closed.