Outfit | Jeans is always good

Outfit | Jeans is always good

 Het is zomer in Nederland en veel mensen genieten van hun welverdiende vakantie. Ik ook en ik vind het heerlijk. Niks is fijner dan dat je uit jezelf wakker wordt, je niet hoeft te haasten, je precies kunt doen waar je zin in hebt en ga maar door. 

Zo besloten mijn vriend en ik spontaan naar Zwolle te gaan. We waren beiden nog nooit in Zwolle geweest, dus we waren erg nieuwsgierig naar de stad. Daarbij ga ik komend halfjaar een minor (marketing communicatie) volgen in Zwolle, dus dan is het wel leuk als ik een beetje weet waar ik terecht kom.
The city on the waterfront
Zwolle is een mooie, oude stad met er omheen een stervormige gracht. In de stad staan talrijke prachtige oude gebouwen met mooie gevels. Ook vind je er mooie boetiekjes. Iets waar ikzelf wel van houdt. Bij de kleine boetiekjes vind je soms de leukste dingen. De stad is niet zo groot, ik denk dat het zelfs kleiner is dan Amersfoort. De sfeer en gezelligheid aan het water spreekt mij erg aan. Ik heb dan ook veel zin om te gaan studeren in Zwolle vanaf september. 

Blouse: S. Oliver
Top: Esprit
Riem: Fossil
Horloge: Timex
Jeans: Esprit
Schoenen: AllStars
Zijn jullie al eens in Zwolle geweest?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

16 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.