Sale | Win – win situatie

Sale | Win – win situatie

Het is jullie vast niet ontgaan dat het sale is. Hoewel de sale op dit moment langzaam op zijn eind loopt, heb ik de afgelopen weken toch een aantal hele leuke dingen bij elkaar verzamelt die ik graag wil laten zien. Het is zoveel leuker om te winkelen wanneer er sale is. Het is op dit moment zo erg dat ik eigenlijk geen kleren meer koop die niet afgeprijsd zijn, simpelweg omdat ik het zonde vind om er zoveel voor te betalen omdat ik toch weet dat ze over een tijdje voor de helft of soms nog minder in de rekken ligt.
Ik koop liever kleding die afgeprijsd zijn, zodat ik van het ‘gespaarde’ geld dan nog meer kan kopen. Sommige mensen vinden dat ik het dan juist moet zien als een soort van korting. Persoonlijk zie ik het niet zo en koop ik voor hetzelfde geld juist meer kleding. Voor mij een ideale win-win situatie.
Nieuwsgierig wat ik allemaal kocht? Kijk dan snel mee!

Sale shoplog
Hieronder laat ik jullie mijn nieuwe aankopen zien. Ik heb zowel online als offline geshopt bij verschillende winkels waaronder de Zara en de Mexx.
Mijn eerste aankoop is dit mega schattige en super leuke gekleurde bloesje van de Zara. Past precies bij mij. Ik hou van drukke patroontjes en ook van veel kleuren. Ik nam hem mee €14,95 voor.

Bij de Zara kocht ik ook nog deze skinny cargo broek. Lekker stoer, daar houd ik wel van. Het is een strakke stoere skinny die ik heel graag wil gaan combineren met allerlei leuke outfits. Hij kostte €14,95

Bij de Kruidvat kocht ik twee lakjes van Essence. Deze waren weliswaar niet in de sale, maar er was wel een aanbieding bij de Kruidvat. 1 + 1 gratis. Prima deal. 

In september heb ik een bruiloft. Daarom ben ik op zoek naar een mooi en sjieke jurk. Helaas ben ik erachter gekomen dat dat helemaal niet zo simpel is. De meeste jurken zijn niet sjiek genoeg of juist té. Daarbij vind ik ze al snel te elegant en niet bij me passen. Dit jurkje kwam ik tegen bij de Mexx. Het was dat de verkoopster zo aan het aandringen was, maar als ze er niet was geweest, had ik hem niet gekocht. Hoewel ik hem nu best leuk vind, weet ik niet of ik hem draag voor de bruiloft omdat ik hem een beetje saai vind.. Hij kostte nog €44,95

Dit méga schattige blouse spotte ik al bij de Berskha in Antwerpen. Daar hadden ze hem helaas niet meer in mijn maat. Hier in Nederland nog wel gelukkig. Ik nam hem voor een tientje mee.

Mijn eerste cut out boots. Deze laarsjes vond ik al een hele tijd heel tof, alleen de prijs €99,95 vond ik veel te veel. Toen ik een tijdje later weer ging kijken waren ze afgeprijsd voor €59,95. Dit vond ik alsnog te veel. Ik heb ze weer laten staan. Een week later keek ik in de webshop en waren ze tot mijn verbazing nog maar €29,95(!) Hoera! Toen kon ik ze niet meer laten liggen. Zo zie je maar, wachten loont!

Deze leuke jeans sneakers zag ik bij de Bijenkorf. Het leek mij wel leuk om deze te combineren onder een jeans. Helaas had de Bijenkorf ze niet meer in mijn maat. Toevallig liep ik een week later door de stad en zag ik deze schatjes bij de van Dalen waar ook nog eens 20% extra korting zat op de afgeprijsde schoenen. Ik name ze voor €30,- mee. 

Als laatste kocht ik nog dit sport topje voor maar €2,50(?!) bij The Sting. Ik had hem niet gepast, maar hij valt best groot. Hoewel dat voor een sporttop geen probleem is. 
Koop jij ook graag in de sale?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Mirjam Jewel-Nails says:

    Ah wat een leuke dingen heb je geshopt! Erg mooie lakjes, ben benieuwd naar de swatches 😉
    En dat jurkje van de Mexx moet je anders gewoon terugbrengen hoor, als jij nu al denkt dat je hem niet gaat dragen voor de bruiloft zou ik lekker iets anders zoeken. Soms is het zo vervelend als verkopers zich opdringen, ik kijk altijd liever zelf rond in een winkel.
    Trouwens die MC Gregor schoentjes zien er zo comfortabel uit!

  2. Riemke says:

    leuke aankopen! je kan bij het jurkje voor de bruiloft ook een mooi statement ketting dragen, is hij al meteen een stuk minder saai! 🙂

Comments are closed.