Outfit of the day | All about the details

Outfit of the day | All about the details
Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje en was ik opeens weer beter. 😉 Ik voelde mij al de hele dag niet zo lekker, totdat de postbode een pakketje bracht waar mijn nieuwe tas in zat. Intens blij ben ik met mijn nieuwe tas. Toch was ik niet opeens beter, maar het was wel een geluksmomentje. Ik vind de tas heel mooi.
Afgelopen week plaatste ik mijn eerste bestelling bij Top Vintage.nl Een webshop boordevol leuke vintage items. Meteen viel mijn oog op een leren crème kleurige tas. Liefde op het eerste gezicht zal ik maar zeggen. Hij zag er heel mooi, klassiek en stijlvol uit. Het is een jaren ’60 suitcase tas. De tas heeft een hoge ‘kofferachtige’ sluiting. 

Zoals je op de eerste foto kunt zien, was ik blij als een klein kind. Ik vind de tas écht heel mooi. Ik combineerde met zachte kleuren. Ik koos voor mijn nieuwe mintgroene vest, een wit met blauwe top met sterren en een lichte jeans. We maakten aan het eind van de dag foto’s langs de grachten van Amersfoort, voordat we nog even genoten van, jawel, biertje op het terras. 

In deze outfit draait het om ‘All about the details’, want stiekem ben ik een beetje trots op deze outfit. Ik vind dat ik hem heel leuk gecombineerd en vind het heel leuk staan deze zachte kleuren met de tas. 

De webshop Top Vintage staat boordevol mooie items. Zelf ben ik fan van de retro zonnebrillen en de  retro accessoires. Ik raad je zeker aan om een kijkje te nemen in hun webshop. 

Top: Je m’apple
Vest: Vila
Riem: Costes
Jeans: Esprit
Schoenen: Unisa
Armbanden: Jozemiek
Tas: Top Vintage 
Ik ben, zoals ondertussen wel duidelijk is, ontzettend blij met deze mooie tas. Hij is stijlvol, van leer (vind ik belangrijk) en heeft een ideaal formaat. Ik ben een gelukkig meisje! 
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

Comments are closed.