Limited Edition Beachbag van Jean Paul Gaultier voor STOP AIDS NOW!

Limited Edition Beachbag van Jean Paul Gaultier voor STOP AIDS NOW!
Een prachtige Limited Edition Beachbag van Jean Paul Gaultier én het goede doel STOP AIDS NOW! steunen? Dat kan! Jean Paul Gaultier heeft een mooie strandtas ontworpen die verkrijgbaar is op de website van STOP AIDS NOW!
Deze Limited Edition Beachbag laat duidelijk de stijl van de Franse ontwerper zien. De tas is van canvas gemaakt en beschikt over een aantal vakken voor je telefoon of zonnebril. 
“Jean Paul Gaultier ontwierp voor STOP AIDS NOW! twee jaar geleden al een
succesvolle ArtBag. Toen STOP AIDS NOW! Gaultier benaderde voor deze
opdracht, hoefde hij niet lang na te denken. Als geen ander weet Gaultier wat
het betekent om iemand aan aids te verliezen. Francis Menuge was 15 jaar lang
Gaultier’s grote liefde en zakenpartner. In 1990 stierf Menuge aan de gevolgen
van aids. Het was Menuge die Gaultier ervan overtuigde dat hij zijn eigen label
moest starten.”

STOP AIDS NOW! is een goed doel dat aids bestrijdt in ontwikkelingslanden. Ze richten zich voornamelijk op vrouwen, jongeren en kinderen. STOP AIDS NOW! geeft voorlichting om de verspreiding van hiv en aids tegen te gaan, maar ze zorgen ook voor opvang en behandelingen tegen aids. Met de opbrengst van deze tas wil STOP AIDS NOW zoveel mogelijke jonge vrouwen voorlichten en beschermen tegen hiv en aids, zodat ze kunnen bouwen aan een gezonde en veilige toekomst.

Angela Groothuizen en Nicolette Kluijver zijn ambassadeurs van STOP AIDS NOW en steunen de strijd op allerlei manieren. Nicolette Kluijver ging zelfs uit de kleren voor deze campagne. Door uit de kleren te gaan zet zij zich belangeloos in voor aids verspreiding in de wereld. 

De tas kost €30,- en is verkrijgbaar in de webshop van STOP AIDS NOW!
Wat vind je van deze beachbag?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Michelle Kaiser says:

    Ik vind het een mooie tas, helemaal in de herkenbare JP stijl. Maar voor een donatie vind ik de prijs best een beetje aan de hoge kant. Jammer.

Comments are closed.