Outfit of the day | Amsterdam Fashion Week

Outfit of the day | Amsterdam Fashion Week
Maandag was het weer tijd voor de Fashion Week. Hoewel ik meerdere uitnodigingen had voor verschillende dagen, ben ik alleen maandag naar de Fashion Week geweest. 
Het was weer – zoals elk halfjaar – een groot spektakel. Je kunt je ogen uitkijken. Hoe gekker, hoe beter in mijn ogen. Sommige (extreme) outfits vind ik wel gaaf, maar er zijn ook altijd een aantal outfits die in mijn ogen té zijn. Je kunt ook overdrijven. 😉

Ik vond het ook weer een hele eer dat ik erbij mocht zijn. Ik als fashionblogger die naar de shows van Dorhout Mees en Evans Menswear mocht. Volgende week komt er nog een artikel online van deze twee shows.

Amsterdam Fashion Week 
Voor de shows had ik met een aantal bloggers afgesproken om eerst nog even outfit foto’s te maken. Het waaide behoorlijk en het was erg koud, maar de foto’s zijn leuk geworden. Ik trok mijn stippen jurkje aan, deze kwam ik tegen in mijn kledingkast. Eigelijk was ik alweer vergeten dat ik dit nog had. Oeps! Kijk je snel mee welke outfit ik droeg..?

Jas: H&M – Vest: H&M – Jurk: Men at Work – Panty: River Island – Schoenen: All Stars

Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 

Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Joyce says:

    Gave outfit, ik ben echt fan van je vest. Leuk! Gave ervaring ook Fashion Week! 🙂

Comments are closed.