Outfit of the day | Animal Print

Outfit of the day | Animal Print
Maandag aan het eind van de middag had ik even snel met blogvriendinnetje Fleur afgesproken om samen outfit foto’s te maken. Altijd fijn en daarnaast ook heel handig dat we bij elkaar om de hoek wonen. Zoals je misschien een beetje op de foto’s kunt zien, begon het al een beetje donker te worden buiten, maar ach ik vind dat de foto’s leuk zijn geworden. Daar gaat het om. 
Animal Print
Ik draag mijn nieuwe top van de Zara. Ik kocht hem een maand geleden, toen de sale nÊt begonnen was. Hij is gemaakt van een combinatie tussen katoen en linnen, daardoor is die wat stugger. Ik vind het een hele leuke top. Hij valt een beetje oversized en de print vind ik erg mooi. Je kunt deze top ook gemakkelijk dragen over een basic colbert jasje.

De foto’s zijn gemaakt op het Hof in Amersfoort. Dit is heel dicht bij mijn kamer en stiekem ook best een leuke plek om foto’s te maken. Op de achtergrond zie je nog wat kerstlampjes hangen, maar deze zijn ondertussen opgeruimd. Mag ook wel, want Kerst lijkt alweer een hele tijd terug.

 

Leren jas: Mango
Top: Zara
Jeans: Esprit
Schoenen: Carmens

Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

  1. Alexa Op 't Land says:

    Op de hof! Tof dat je daar foto's hebt gemaakt! Ziet er leuk uit meid! Ben je daarna nog wat gaan drinken bij de Curtis? Haha 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.