Outfit of the day | Animal Print

Outfit of the day | Animal Print
Maandag aan het eind van de middag had ik even snel met blogvriendinnetje Fleur afgesproken om samen outfit foto’s te maken. Altijd fijn en daarnaast ook heel handig dat we bij elkaar om de hoek wonen. Zoals je misschien een beetje op de foto’s kunt zien, begon het al een beetje donker te worden buiten, maar ach ik vind dat de foto’s leuk zijn geworden. Daar gaat het om. 
Animal Print
Ik draag mijn nieuwe top van de Zara. Ik kocht hem een maand geleden, toen de sale nét begonnen was. Hij is gemaakt van een combinatie tussen katoen en linnen, daardoor is die wat stugger. Ik vind het een hele leuke top. Hij valt een beetje oversized en de print vind ik erg mooi. Je kunt deze top ook gemakkelijk dragen over een basic colbert jasje.

De foto’s zijn gemaakt op het Hof in Amersfoort. Dit is heel dicht bij mijn kamer en stiekem ook best een leuke plek om foto’s te maken. Op de achtergrond zie je nog wat kerstlampjes hangen, maar deze zijn ondertussen opgeruimd. Mag ook wel, want Kerst lijkt alweer een hele tijd terug.

 

Leren jas: Mango
Top: Zara
Jeans: Esprit
Schoenen: Carmens

Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Alexa Op 't Land says:

  Op de hof! Tof dat je daar foto's hebt gemaakt! Ziet er leuk uit meid! Ben je daarna nog wat gaan drinken bij de Curtis? Haha 🙂

  • admindiolifestyle says:

   Dank je wel! Toen niet, maar ik ga er wel regelmatig wat drinken op donderdagavond of in het weekend.

  • Christine says:

   Oh wat leuk! Ik weet niet of je me nog herkent, maar ik ben dat meisje wat je aansprak in de Esprit Amersfoort, een tijdje geleden. Omdat ik je herkende van je blog!

   Wat dacht je van binnenkort een meeting met wat bloggers op de Hof/curtis? M'n blog is niet zo groot, maar ik vind het wel erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten!

   http://andthenitstarted.blogspot.nl

  • admindiolifestyle says:

   Sorry voor de late reactie! Ik had je berichtje wel gelezen, maar ik was helemaal vergeten te reageren. Oeps!

 2. Claudia says:

  Die top is erg leuk! En wat handig dat je een leuk blogvriendinnetje in je buurt hebt wonen. Dat wil ik ook 😛

 3. I scream beauty says:

  Die top is super leuk! Ik ga meteen even kijken of hij nog te koop is in de webshop van Zara!

Comments are closed.