Outfit of the day | Black Midi Skirt

Outfit of the day | Black Midi Skirt
Booaa, wat heeft het hard gewaaid afgelopen dagen. Zo ook tijdens het maken van deze outfit foto’s. Mijn haar waaide alle kanten op, maar de foto’s zijn toch nog leuk geworden. Ik had weer samen met blogvriendinnetje Fleur afgesproken om weer outfit foto’s te maken in Amersfoort. Ik zie er wel een beetje moe uit, maar deze foto’s zijn gemaakt de dag nadat ik terug ben gekomen uit Madrid en in Madrid heb ik niet zoveel geslapen omdat we iedere keer tot laat zijn gaan stappen.

Black Midi Skirt
Ik draag mijn nieuwe midi rok van de Costes. Deze scoorde ik tijdens mijn shopsessie vorige maand bij de Costes voor maar €6,95! Het is een simpele zwarte rok met een hoge spilt. Ik vind het heel leuk om zo’n soort rokken te dragen en te combineren met een oversized top. Deze rok kun je ook high-waisted dragen en combineren met een crop top. Wanneer het weer warmer is, kun je deze rok ook dragen zonder panty. Heel handig. Hij zal zeker vaker terugkomen op mijn blog. 

Vest: H&M
Top: Costes
Rok: Costes
Panty: Hema
Schoenen: Nelson
Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

22 comments

  1. Joy says:

    Mooi! Ik vind het altijd moeilijk om maxi rokjes/jurkjes in de winter te combineren. Ik ga het toch proberen nu ik jou leuke outfit zie hahaxo

  2. Romy says:

    Wauw die rok staat je echt prachtig, en echt die prijs. De rest van de outfit oh en de foto's vind ik heel mooi! (Misschien een tip, als je langwerpige foto's als breedte 640px maakt, dan zijn ze artikel vullend, niet heel duidelijk maar misschien heb je er wat aan).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.