Outfit of the day | Autumn Fever

Outfit of the day | Autumn Fever
Wat was het heerlijk weer afgelopen zaterdag. Het leek wel zomer. Zo warm en zonnig was het. Mij hoor je niet klagen, ik word heel blij van de zon. Het leek mij een mooi moment om een herfstwandeling te maken door het mooie Limburgse landschap en mijn outfit te fotograferen. 
Toch is het wel een beetje vreemd dat het zaterdag zomers warm was, want normaal gesproken is het deze tijd van het jaar een stuk koeler en moet je je winterjas aan. Mijn winterjas hangt nog steeds in mijn kledingkast en hopelijk blijft die daar nog even hangen. Ik ben geen fan van de kou, maar ik ben wel dol op de feestdagen. Het is altijd de gezelligste tijd van het jaar en ik vind het maar altijd te leuk om mijzelf in het mooiste cocktailjurkje te hijsen.  
Autumn Fever
Ik draag mijn favoriete peplum top. Hij is gemaakt van katoen en zit heerlijk, daarnaast vind ik de kleurencombinatie erg leuk. Van dit stofje heb ik ook een jurk die ik afgelopen zomer veel heb gedragen. Ik heb een oude spijkerbroek uit de kast getrokken. Ik had niet verwacht dat hij nog paste en ik draag mijn zwarte All Stars. Verder draag ik een prachtig kettinkje van de webshop My Unique Style en een tas van Pieces om de outfit compleet te maken. 

Ketting: My Unique Style 
Top: Esprit
Tas: Vimodos
Jeans: Esprit
Schoenen: All Stars

Het is een simpele, casual outfit maar door de peplum top en het kettinkje ziet het er weer wat speelser uit. Ik vind de combinatie van het kettinkje met de tas erg leuk omdat er in beide items goudkleurige details terugkomen. 

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

Comments are closed.