Mijn liefde voor | Fluffy vesten

Mijn liefde voor | Fluffy vesten
Mijn liefde voor fluffy hoef ik vast niet uit te leggen. Wie is er nu niet dol op fluffy? Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is zacht en vooral lekker warm. Ik heb verschillende fluffy kledingstukken in mijn kledingkast hangen. Ik ben er stuk voor stuk even blij mee. 
HEMA maakt gewoon bijzonder
Misschien dacht je bij het lezen van deze kop ‘Huh?’. Het is jullie vast al opgevallen of misschien ook niet, de HEMA is totaal vernieuwd. Hun assortiment is volledig op de schop gegaan. Naast hun assortiment is ook hun inrichting van de winkel rigoureus veranderd. Zelf ben ik erg blij met deze verandering, want ik vind het nu veel leuker en toegankelijker. 
Tijdens een bezoekje aan de vernieuwde HEMA kwam ik dit poederroze fluffy vest tegen. Normaal gesproken koop ik nooit kleding bij de HEMA, maar dit vest én de vernieuwde damesafdeling trok mijn aandacht. Toen ik het vest eenmaal paste, was ik verkocht. Wát een heerlijk, warm fluffy vest. De HEMA heeft mij op alle vlakken verrast. Ik ben blij met de vernieuwde HEMA. Ik kocht het vest een maatje groter dan normaal, zodat ik hem ook een beetje oversized kan dragen. Hij kostte €24,95 en de kleur is oude roze. 

Wat vind je van dit vest?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Ik ben ook erg blij met die veranderingen binnen de Hema! Vind het vest onwijs leuk!

 2. beautylisz.com says:

  Lijkt mij een heerijk vest! De kleur is ook erg mooi.
  Sinds de HEMA zo is veranderd loop ik er iedere week wel een keer binnen. Ook al heb ik niks nodig loop ik toch even naar binnen! Hele fijne winkel geworden.

 3. Jhemyla Van Es says:

  Ik ben echt gek op dergelijke vesten! Ze zijn zoooo heerlijk warm. Leuk vest meid.

 4. Imke Db says:

  Heel erg leuk, dit vestje! Ook de kleur is prachtig!
  Heb nog nooit iets gekocht op de kleding afdeling van HEMA.
  Hier in Parijs zijn er verschillende vestigingen van Hema, maar heb nog geen kleding gespot jammer genoeg!

  XO IMKE

Comments are closed.