Outfit of the day | Biker Jacket

Outfit of the day | Biker Jacket
Hoera, het is bijna lente. Je merkt dat het steeds langer licht wordt en dat de zonnestralen steeds warmer worden. Heerlijk vind ik dat! Langzaam aan kwam ik steeds meer de dikke truien en vesten weer achter in de kast stoppen. Ik ben nogal een koukleum en daardoor moet ik minimaal drie lagen kleding over elkaar dragen om het een beetje warm te krijgen. Het gevolg daarvan is dat daardoor het effect van mijn outfit verdwijnt. Dat leuke blouse zie je niet meer door het dikke vest en sjaal. Hoog tijd voor de lente!
Vorige week trok ik eindelijk weer eens mijn leren jasje aan. Normaal draag ik een dikke winterjas met een wollen sjaal. Afgelopen week was het niet meer zo koud, dus kon ik prima mijn leren jasje dragen. Ik kan niet wachten tot het moment dat ik eindelijk weer in dunne zomer bloesjes door de straat loop en een heerlijk zomers briesje voel. Ik ben dol op de zomer en de zon. 
In veel kledingwinkels druppelen al langzaam de voorjaarskleding binnen. Het liefste ren ik nu naar de winkel om de nieuwste collectie te shoppen. Toch wacht ik daar nog maar even mee, want ik ga naar New York waar ik hopelijk toffe items kan scoren. 

Jasje: Mango
Blouse: H&M
Jeans: Tommy Hilfiger
Schoenen: Sacha
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Alexa Op 't Land says:

    wow deze outfit hebben we best een tijd terug geschoten! nog steeds een leuke outfit!

Comments are closed.