Happy Moments | Outfit shoots, lente weer & opruimen

Happy Moments | Outfit shoots, lente weer & opruimen

Sinds ik werk ben ik mijn kostbare vrije tijd enorm gaan waarderen. Ik wil het liefste zoveel mogelijk genieten van mijn vrije tijd. Toen ik nog studeerde had ik de tijd van mijn leven, maar dat is nu wel anders. Naast mijn werkweek, werk ik ook nog aan mijn blog waardoor de tijd die overblijft minimaal is. Daarnaast wil ik ook nog leuke dingen doen met mijn vriend en mijn vriendinnen, dus veel tijd om stil te zitten heb ik niet. Dat vind ik ook niet heel erg, aangezien ik toch niet zo goed kan stil zitten. 😉 Nieuwsgierig naar mijn week..?

Mijn vriend zat de hele week in het buitenland voor zijn werk, waardoor ik dus de hele week alleen was. Na mijn werkdagen ben ik elke avond weer achter de computer gekropen om te werken aan mijn blog, wat dingen uit te zoeken voor New York, maar ik ben ook gaan rond surfen wat ik mooi vind qua inrichting van mijn toekomstige appartement. Hoewel ik fulltime werk, wil ik mijn blog niet loslaten en laten gaan. De afgelopen 2,5 jaar heb ik altijd met veel plezier gewerkt aan mijn blog. Het is mijn kindje geworden die ik niet zomaar kan loslaten. Het is voor mij als een soort uitlaatklep, toch merk ik dat het soms wel een beetje veel is. En 40 uur werken, en een blog runnen, en sociale contacten onderhouden, en naar Limburg reizen voor familie, en quality time met vriendlief etc. Door mijn blog zit ik bijna elke avond nog tot laat te werken. Iets wat ik met plezier doe, want anders zou ik het niet doen uiteraard. Alleen hierdoor mis ik wel een beetje mijn vrije tijd. Maar ach, daar vind ik vast ook wel mijn draai in.

Donderdagavond had ik afgesproken met een vriendinnetje om bij te kletsen. Soms vergeet ik even hoe fijn het is om lekker te kletsen met een vriendinnetje over van alles nog wat. Sowieso je hart luchten als je ergens mee zit, helpt echt. Dat heb ik deze week weer ervaren. 🙂

Vrijdagavond was mijn energie ver te zoeken. Toch heb ik een to-do lijst gemaakt met dingen die ik het weekend echt allemaal moet doen. Ook werkte ik nog aan mijn blog en werkte ik mijn mail bij. De blog mail blijft toch echt een dingetje, dagelijks ontvang ik verschillende mails met voorstellen om samen te werken. Alleen ben ik niet altijd heel handig met het bijhouden hiervan.

Zaterdagmorgen had ik met Alexa afgesproken om samen aan de slag te gaan met de tweede opdracht van de blogbattle van het Sint Jorisplein. We doen beide mee aan deze battle en waren ook beide door naar de volgende ronde, hierdoor konden we elkaar goed helpen. Uiteraard hebben we ook nog even outfit foto’s gemaakt. Altijd fijn iemand anders die ook blogt. Daarna ben ik snel naar huis gegaan, omdat PostNL een pakket met koffers kwam afleveren. Helaas kreeg ik een mail dat ze mij gemist hadden, terwijl ik thuis was?! Grrr. Irritant, want ik had juist gekozen om te koffers op zaterdag te laten bezorgen, want dan ben ik thuis. Door de week nooit, want dan werk ik. In de middag zag ik vriendlief weer! Yay, hij zat de hele week in het buitenland. We brachten een bezoeken aan woonwinkels. Ook hebben we nog het een en ander uitgezocht voor New York. 

Zondag werd ik moe wakker. Ik had namelijk slecht geslapen. Bummer! In de ochtend maakte mijn vriend heerlijk ei-brood uit de oven en zijn we begonnen mijn kamer op te ruimen. Het wordt langzaam aan een hele zooi, dus tijd om uit te zoeken wat weg kon. Mijn vriend moest in de middag helaas weer weg. Hierdoor hebben we elkaar maar kort gezien, maar het is voor een goed doel. Aan het eind van de middag was ik erg moe. Ik kon zo in slaap vallen. Daardoor heb ik de hele avond met mijn computer op de bank doorgebracht. De komende week is de laatste werkweek voor ik naar NYC ga! Aaah! Zin in!

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Elien Voets says:

    Wat een drukke week maar het ziet er wel leuk uit!
    Ik kan ook absoluut niet stilzitten dus ik ben ook graag bezig met vanalles en nog wat!

Comments are closed.