Outfit of the day | Black Party

Outfit of the day | Black Party
Afgelopen week kwamen er twee pakketjes binnen. In een pakketje zat een leuke (feestelijke) outfit en in het ander pakketje zaten een paar mooie zwarte laarzen. Een plus een is twee, dus dat betekende dat ik een volledig nieuwe outfit had. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. 
In de webshop van Zwijnenbergmode zocht ik een prachtige zwarte trui van het merk Dept uit. Dept is een van mijn favoriete merken. Ik shop er heel graag. De trui is aan de achterkant langer dan aan de voorkant. Ook draag ik een mooie lange zwarte (koker)rok. De laatste tijd draag ik regelmatig rokken, omdat ik merk dat mijn kledingstijl een beetje aan het veranderen is en daarnaast zijn rokken lekker vrouwelijk. Ik vind het bij deze outfit leuk dat de trui zo mooi over de rok heen valt, alsof het één geheel is. Als laatste draag ik mijn geliefde stippen panty en mijn nieuwe zwarte leren laarsjes. Eigenlijk is het een hele simpele outfit. Toch vind ik het persoonlijk wel een mooie outfit. Dit komt omdat zwart altijd wat chiquer oogt en de rok in combinatie met de stippen panty en de laarzen vind ik ook erg mooi. Dit zou zo maar een outfit kunnen worden die ik met Kerst zou kunnen dragen. Wie weet..? 😉

Trui: Dept
Rok: Only
Schoenen: Sacha
Panty: Calzedonia

Zelf was ik nog niet bekend met de webshop van Zwijnenberg mode, maar ik ben verrast door het grote assortiment. Ze verkopen heel veel mooie merken. Zelf ben ik – zoals ik al zei – héél blij dat ik nog een webshop heb gevonden die kleding van Dept verkoopt. Ik vind het zo’n mooi merk!

Zoals je wel begrijpt, ben ik hee blij met de foto’s én de kleding. Het licht was de afgelopen dagen erg mooi, waardoor de foto’s prachtig zijn geworden. Een huisgenootje van mij, Carmen, heeft een enorme passie voor fotograferen en vind het leuk om haar portfolio uit te breiden. Daarom dat ze besloot outfit foto’s te maken. Mocht je meer werk van haar willen zien, dan kun je haar Facebook pagina bekijken! 

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 
 Foto credits: Carmen den Heijer fotografie

*Deze outfit bevat items die ik van een bedrijf ontvangen heb. 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Simone -lifeofsimone- says:

    Oooh wauw Dionne! De foto's zijn inderdaad prachtig en ik vind je outfit ook heel leuk. Mooie laarsjes ook.

  2. Margo Bazuin says:

    Wauw wat een toffe feestkleding, zwart doet het dan altijd goed he? 🙂

Comments are closed.