De leukste outfits van het afgelopen jaar #1

De leukste outfits van het afgelopen jaar #1

Het afgelopen jaar zijn er al heel wat verschillende outfits online gekomen. Stiekem vind ik het erg leuk om terug te kijken welke outfits ik allemaal gedragen heb. Zelf zie ik ook dat mijn stijl het afgelopen jaar veranderd is. Mijn kledingstijl wordt steeds wat chiquer. Vrouwelijk met stoer tintje. Vandaag deel ik mijn favoriete outfits van het afgelopen jaar. Kijk je mee?

Zelf vind ik het grappig om terug te zien wat ik allemaal gedragen heb. Ik ben fan van de eerste outfit en de outfit met de gestreepte broek met een blauwe broek. De laatste tijd heb ik weer heel veel nieuwe kleding gekocht of gekregen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met het combineren van nieuwe outfits en het maken van nieuwe outfit foto’s. 

Outfit

Outfit
Outfit
Outfit 
Outfit 
Outfit
Outfit

Welke outfit is jouw favoriet?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Simone -lifeofsimone- says:

    Ik vind vooral de outfit die je laatst in Amsterdam op de foto hebt gezet heel mooi. Ik vind die lichte kleur van de trui je heel mooi staan.

  2. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

    Ik vind zo'n overzicht altijd zo leuk om te zien! Je streepjesbroek is leuk 🙂 Ben benieuwd naar al je nieuwe items!

    – Saskia

Comments are closed.