Outfit of the day | Business bag

Outfit of the day | Business bag
Zoals jullie weten, ben ik recent afgestudeerd en op zoek naar een baan. Een echte baan, mijn eerste ‘grote-mensen-baan’. Hoewel ik de afgelopen tijd meer dan full-time gewerkt heb op het kinderdagverblijf, weet ik dat ik dit werk niet mijn hele leven wil doen en daarom op zoek ben naar een baan die aansluit bij mijn HBO opleiding. Hoewel ik nog geen baan gevonden heb, gaat de zoektocht verder. Een ding heb ik wel al, namelijk een prachtige zwart lederen business bag van Gianni Chiarini
Een business bag, tjsa daar had ik nog niet echt over nagedacht. Naar mijn werk op het kinderdagverblijf neem ik juist mijn oude tas mee en trek ik zeker niet mijn goede kleren aan, want die worden toch alleen maar vies. Ik hoop dat ik een baan vind waar ik mijzelf mag optutten, want stiekem vind ik dat alleen maar leuk! En zo’n mooie leren tas helpt daar zeker al een handje bij. 

Een zwarte leren tas ziet er ook meteen heel chique uit. Het geeft een goede indruk. Een indruk die je als business vrouw natuurlijk ook graag wilt maken. 😉 

Deze mooie business bag is afkomstig uit de webshop van Duifhuizen tassen en koffers. Duifhuizen is een webshop die prachtige lederen damestassen, business bags, reistassen en koffers verkoopt. Het assortiment is heel groot, waardoor je altijd wel iets vindt wat jezelf mooi vindt. Naast de webshop hebben ze ook 27 winkels verspreid over Nederland. 

Jas: Vero Moda
Top: Only
Jeans: Tommy Hilfiger
Schoenen: Ziengs
Tas: Gianni Chiarini
 Hoewel ik nog geen baan gevonden heb, heb ik er vertrouwen in dat dat wel goed gaat komen. Ondanks dat ben ik heel blij met deze prachtige tas en kan ik niet wachten om hem te gebruiken.
Wat vind je van mijn nieuwe tas?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Naomi Vangestel says:

    Hele mooie, knappe outfit! En komt vast goed, veel succes met je zoektocht!

  2. Jennifer Elbert says:

    Leuke tas, maar ik mis een beetje waar je kleding vandaan komt, want ik vind je jas ook erg leuk!

Comments are closed.