Outfit of the day | Mijn favoriete jeans jurkje

Outfit of the day | Mijn favoriete jeans jurkje
Hé, dat is gek! Een outfit of the day die ik in Nederland gemaakt heb, nu online zet, terwijl ik in Spanje zit. Vlak voordat ik op vakantie ging heb ik nog wat content verzameld, zodat ik zeker wist dat ik voor de eerste dagen in Spanje genoeg beeld had. Dit bleek niet nodig te zijn, want ik deelde al snel updates over mijn Spaanse avonturen. Ben maar niet bang, de komende tijd zullen er zeker nog meerdere volgen. Maar eerst de outfit, het jeans jurkje dat ik ruim 5 jaar geleden kocht.
Geloof het of niet, dit jurkje is een van de weinige items die het langer dan 5 jaar vol houd in mijn kledingkast. Niet zo zeer, omdat de kledingstukken stuk gaan. Nee. Maar omdat ik uitgekeken ben of dat ik het simpelweg niet meer mooi vind. Alleen bij dit jeans jurkje is het anders. Op een of andere manier blijft het mijn favoriet. Misschien omdat jeans tijdeloos is? Ik weet het niet. Een ding is zeker. Hij behoort tot mijn favorieten, al heel lang. 

Jurkje: Silver Creek
Schoenen: Sacha

Wat ik ook heel fijn vind aan dit jurkje, is dat je hem in de zomer met blote benen kunt dragen en in de winter prima met een legging. Weer een punt waardoor het een heel fijn jurkje is. Ik duik nu snel mijn bed in, of eigenlijk slaapbank hier in Valencia. Ik ben moe van een drukke en indrukwekkende dag. Ik heb al zóveel leuke dingen meegemaakt en al veel foto’s gemaakt. Ik kan niet wachten om alles met jullie te delen. 

Wat vind je van mijn jurkje?
  Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

Comments are closed.