Outfit of the day | Colorful Blouse

Outfit of the day | Colorful Blouse
Wat ben ik blij dat het zaterdag is. De tentamens zitten er op. Nooit gedacht dat ik het allemaal op tijd af zou krijgen, maar het is toch weer gelukt zoals altijd. Wat een heerlijk gevoel! Dat betekent dus ook dat dit hopelijk mijn allerlaatste tentamen week ooit was. 
Colorful Blouse
Donderdagmiddag begon mijn weekend. Stilte voor de storm, want maandag begint het afstuderen. Donderdagavond ben ik naar mijn vriend in Eindhoven gegaan en zijn we heerlijk gaan uiteten. Vrijdagochtend hebben ze samen outfit foto’s gemaakt. In de middag ben ik gaan verhuizen bij mijn broertje in Tilburg. Oef, ik was vergeten hoe vervelend verhuizen is. Wat een gedoe. De hele middag en avond zijn we bezig geweest met afbreken, naar de twee verdieping sjouwen en in elkaar zetten. Pfoeh!
Het weekend ga ik vooral genieten van de rust. Geen tentamens, portfolio’s of andere verplichtingen, maar gewoon genieten van een vrij weekend. Ik heb gisteren bergen foto’s gemaakt, zodat ik het weekend aan de slag kan voor mijn blog. Ik kan niet wachten, want ik het het zo gemist.


Oorbellen: Esprit – Sjaal: Primark – Top: Zara – Riem: Costes – Jeans: Dept – Schoenen: Pieces – Horloge: Cluse

Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 

Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

Comments are closed.