Happy Moments | Muizen, Tijd om te bloggen & Sneeuw

Happy Moments | Muizen, Tijd om te bloggen & Sneeuw

Het is zaterdag wanneer ik dit typ. Vandaag is mijn eerste vrije dag sinds tijden en het is heerlijk. Hoewel ik niet zo productief ben zoals ik gehoopt had, ben ik wel lekker aan het werk en bezig met allerlei dingen voor mijn blog. Wat fijn om te doen. Tijdens de tentamens heb ik heel weinig tijd gehad voor mijn blog. 

Muizen, Tijd om te bloggen & Sneeuw
Maandag had ik een tentamen. In de ochtend had ik met Fleur afgesproken om outfit foto’s te maken. Een beetje afleiding tussen de tentamens door kan geen kwaad. Na de shoot ben ik snel naar huis gegaan, heb ik mijn spullen gepakt en ben ik naar het tentamen gegaan. Helaas viel het tentamen tegen en was het lastiger dan gedacht. Hopen op een voldoende. Ohja, bij ons in het studentenhuis hadden we last van muizen. Heel vies, maar wat wil je in een studentenhuis met 134 studenten. We hebben een aantal muizenvallen geplaatst. Er is er maar eentje die daadwerkelijk is ‘gebruikt’. Deze muizenvallen hebben wij met muis en al weggegooid. Dat betekent dat we helemaal niet zo veel muizen hebben, denk ik dan..? 

Sneeuw in de tuin <3

De outfit van de Fashion Blog Battle – Ik werd verliefd op dit leren rokje, maar ik heb een ‘No Buy’ en kocht het daardoor niet – Outfit van gisteren

Dinsdag heb ik de hele dag hard gestudeerd voor mijn volgende tentamen. Ook ben ik tussendoor even naar school gegaan, en daar heb ik ein-de-lijk goedkeuring gekregen voor mijn afstudeeronderzoek. Wat een opluchting! 

Woensdag ben ik al vroeg naar school gegaan om samen met een paar andere studenten samen te gaan studeren. Aangezien de stof nogal ingewikkeld was, leek ons dat een goed idee. Ik ben heel blij dat we het gedaan hadden, want het heeft echt geholpen. Ik ben een stuk helderder het tentamen ingegaan. Dit tentamen ging dat ook beter dan het vorige. Toen ik woensdagavond onderweg naar huis ging was het een enorme opluchting. 

Mijn vriend stuurde mij een kaartje met de post, omdat hij mij zo miste – De dode muis – Appeltaart eten – Outfit foto’s maken met Fleur

Donderdagochtend had ik mijn laatste tentamen. Helaas werd ik wakker met migraine, maar ik moest dat tentamen maken. Ik ben uiteindelijk met een dubbele dosis medicijnen de trein ingestapt, onderweg naar school. Daar heb ik mijn laatste tentamen gerocked. 
Om 12.00 was het tentamen klaar. Dat betekende ook dat dit (hopelijk) mijn laatste tentamen ooit was. Dat hierbij de minor klaar is, dat ik de klasgenoten niet meer veel zal zien en dat het studeren toch echt tot zijn eind komt. Zo gek.  
Ik heb een hele leuke minor gevolgd, veel geleerd en toffe mensen ontmoet. Het halfjaar is voorbij gevlogen. Toen ik weer in de trein zat voelde het heel raar; ‘Dit was het dan’. Mijn studentenleven. 
Thuis ben ik aan de slag gegaan met het maken van foto’s voor mijn blog, de boel op te ruimen en mijn tas in te pakken. In de avond ben ik naar Eindhoven gereisd waar ik eindelijk mijn vriend weer zag. In Eindhoven hebben we eindelijk weer bij kunnen kletsen en samen Flikken Maastricht gekeken. We zijn deze serie aan het volgen. 

Een mooie quote van Last Days of Spring.

Vrijdagochtend ben ik begonnen met het werken voor mijn blog. Er stond genoeg werk op mij te wachten, dus ik kon weer even vooruit. Ondertussen heeft mijn vriend ook nog even snel outfit foto’s gemaakt. In de middag ben ik naar Tilburg gegaan waar ik ben gaan helpen met de verhuizing van mijn broertje. Hij verhuisde naar een andere studentenkamer. Het was bergen werk. Hij slaapt op de tweede verdieping en alle meubels waren te breed, te lomp of te zwaar om naar boven te tillen. Dus we zijn veel tijd kwijt geweest met het uit- en in elkaar zetten van spullen. Vooral het uit elkaar halen van de latten bodem was verschrikkelijk. Om 19.00 zijn we naar huis gegaan en aten we wat bij de MacDrek. 😉 

Ik fotografeerde al mijn Essie lakjes voor een artikel dat binnenkort online komt.

Zaterdag heb ik een beetje uitgeslapen. Toen ik wakker werd, zag ik een mooie witte wereld. Ik vind het er altijd heel mooi uitzien. Ook heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar mooie outfit foto’s te maken. Deze komen volgende week online. Zaterdagavond ben ik naar mijn vriend gegaan en hebben we heerlijk gekookt en lekker bank gehangen. Heel fijn.

Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 
Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Simone (lifeofsimone) says:

  Ik herken het gevoel , ik heb volgende week mijn laatste college ooit en vind het aan de ene kant heel fijn maar aan de andere kant ook heel raar! Die appeltaart ziet er trouwens echt super jummie uit!

 2. Knap dat je het rokje ivm no buy ook niet gekocht hebt!!
  Lijkt mij heel moeilijk, maar wel goed (voor mij) om af en toe een no buy in te lassen.
  Maar eens proberen 😉
  Ik heb gestemd hoor, succes!

 3. Eline | Your daily dose of me says:

  Ooh wat herkenbaar! Ik heb twee weken geleden ook mijn laatste examen van mijn tweede opleiding gehad… Is vreemd hè, om te beseffen dat dat waarschijnlijk the last one ever was! Oh en dat rokje… ik vind 'm ook zo mooi! (Ik ga zo op je stemmen) X

 4. Bertine says:

  wij hebben ook last van muizen, ieks! ik moest wel lachen toen ik zag dat jullie de val met muis en al hebben weggegooid;) mijn man en ik houden ook niet van muizen, maar mijn ouders waren zo lief om gisteren even langs te komen en de muizen uit de vallen te halen(A)

 5. Jolet says:

  Dat is ook niet echt een leuke verassing, muizen! Wij hadden er laatst ook last van, gelukkig zijn ze nu weg!

 6. Deisy says:

  Oo ik ga voor je duimen dat, ondanks dat je het zelf niet zo lekker vond gaan, je wel een voldoende hebt gehaald meis. Wat lief trouwens dat je vriend je een kaartje stuurde: echt een heel leuk gebaar zeg. Je outfit is echt prachtig, werd er gelijk verliefd op haha. Ik ga voor je stemmen. X

Comments are closed.