Outfit of the Day | Combined Style

Outfit of the Day | Combined Style

Er staat een nieuwe Outfit of the Day online. Deze keer draag ik twee verschillende kledingstijlen door elkaar. Deze outfit is namelijk een combinatie tussen een vrouwelijke stijl en een stoere stijl. Dat past heel goed bij mij, want ik probeer altijd deze twee verschillende stijlen met elkaar te combineren. Ik draag bij deze outfit een vrouwelijke blouse, met daarover een comfortabel vest. Verder draag ik een strakke skinny jeans met stoere sneakers. Daardoor is de outfit niet te tuttig, maar ook weer niet te stoer. Doordat ik de blouse in mijn broek heb gestopt, ziet er weer chiquer uit dan wanneer ik heb gewoon los had hangen. Tijdens het maken van deze outfit foto’s waaide het best hard, daardoor lijkt het alsof mijn haren een stukje korter zijn. 

Vest: H&M
Blouse: Primark
Ketting: Mi Moneda
Broek: American Today
Schoenen: Replay
Oorbellen: Six
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

  1. Typisch Tam says:

    Wat een leuke combinaties maak je toch altijd! Ik wil je wel een dagje inhuren zodat je leuk combinaties kan maken uit mijn kledingkast ;-).

  2. Fashiable | Nanne says:

    Leuk om te zien hoe anderen die geprinte blouse combineren (heb 'm zelf namelijk ook!), heel mooi gecombineerd met het rode vest! X

  3. Marloes | The Style Sandwich says:

    Dit printje staat je zo mooi! Heel leuk gecombineerd met je bordeauxrode vest! x

Comments are closed.