Outfit of the Day | White Fluffy

Outfit of the Day | White Fluffy

Er staat weer een Outfit of the Day online. Dit keer draag ik mijn witte fluffy vest. Dit is een heerlijk warm en lekker zacht vest. Tijdens het maken van deze outfit foto’s waaide het best hard en het was heel koud. Toch heb ik een aantal leuke foto’s kunnen maken. Onder het witte vest draag ik een zwarte zijde top. Zo’n top ziet er altijd wat chiquer uit, dan wanneer je een zwart katoenen basic t-shirt draagt. Om de outfit wat op te vrolijken draag ik een goudkleurige ketting met een witte hanger. 

Vest: H&M
Top: H&M
Broek: American Today
Riem: Esprit
Ketting: Juweline
Schoenen: Bullboxer
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Saranda Walgaard says:

  Leuke look, ik zie dat deze foto's gemaakt zijn in Eindhoven, woon je daar? ๐Ÿ™‚

  xxx Saranda
  Was gezellig gisteren by the way!! ๐Ÿ˜€

  • admindiolifestyle says:

   Ja, dat klopt. Ik woon er zelf niet, maar mijn vriend wel. (:
   Was inderdaad gezellig, leuk je ontmoeten!

 2. Dagmar Valerie says:

  You're so flufyy i'm gonna dieee! Staat je super super leuk dit vest, mooie combinatie! Xx

Comments are closed.