Outfit of the Day | White Fluffy

Outfit of the Day | White Fluffy

Er staat weer een Outfit of the Day online. Dit keer draag ik mijn witte fluffy vest. Dit is een heerlijk warm en lekker zacht vest. Tijdens het maken van deze outfit foto’s waaide het best hard en het was heel koud. Toch heb ik een aantal leuke foto’s kunnen maken. Onder het witte vest draag ik een zwarte zijde top. Zo’n top ziet er altijd wat chiquer uit, dan wanneer je een zwart katoenen basic t-shirt draagt. Om de outfit wat op te vrolijken draag ik een goudkleurige ketting met een witte hanger. 

Vest: H&M
Top: H&M
Broek: American Today
Riem: Esprit
Ketting: Juweline
Schoenen: Bullboxer
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

  1. Saranda Walgaard says:

    Leuke look, ik zie dat deze foto's gemaakt zijn in Eindhoven, woon je daar? 🙂

    xxx Saranda
    Was gezellig gisteren by the way!! 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.