Outfit of the day | Cozy lights

Outfit of the day | Cozy lights
Een paar weken geleden zag ik dat de kerstlampjes bij de Kruidvat weer waren aangevuld. Lucky me, want ik had een mooi lampjes gordijn
gezien, alleen was die iedere keer uitverkocht. Toen ik vorige week de Kruidvat
binnenliep, zag ik tot mijn verbazing dat de lampjes er weer waren. Ik heb ze
toen meteen gekocht.
Cozy Lights
Omdat ik dit jaar voor het eerst geen kerstboom had, wilde ik toch iets van gezelligheid in mijn kamer. Zo’n lampjes gordijn beviel mij wel, zo heb ik toch nog wat gezelligheid op mijn kamer. Eerst wist ik niet zo goed waar ik hem zou moeten ophangen. Mijn muren hangen nogal vol. Toen besloot ik hem aan het plafond te hangen. Ik heb nog een tweede verdieping in mijn kamer. Daar kon die prima aan hangen. Nu die er hangt ben ik er heel blij mee, maar toch twijfel ik een beetje of het de beste plek is. Voor nu in ieder geval wel.

Omdat ik deze lichtjes zo leuk vond, leek het mij wel tof
om er foto’s mee te maken. Het zijn zeker niet de beste foto’s, maar het gaat
eigenlijk om de lichtjes en de sfeer die de lichtjes creëren. Die vind ik het leukst! Daarom wilde ik deze foto’s graag delen. 
Wat vind je van mijn lichtjes?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

  1. Rosanne van Dieren says:

    Wat een sfeervolle foto's zijn dit zeg! Mooie outfit heb je aan <3

Comments are closed.