Webshop tip | Duifhuizen

Webshop tip | Duifhuizen
Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe webshops. Er bestaan zoveel leuke webshops, maar ik ken ze lang niet allemaal. Zo ontdekte ik vorige week de webshop van Duifhuizen. Deze webshop biedt een groot assortiment aan tassen, koffers en andere kleine lederwaren zoals onder andere toilettassen, portemonnees en handschoenen. Zelf was ik nog niet bekend met deze webshop en winkel, dus het leek mij leuk weer eens een ‘webshop tip’ met jullie te delen.
De webshop van Duifhuizen
Zoals ik net ook al zei staat de webshop van Duifhuizen boordevol prachtige items van mooie merken. Of je nu op zoek bent naar een mooi koffer voor een zakenreis of de perfecte tas, in de webshop van Duifhuizen kun je het allemaal vinden. Mocht je toch nog twijfelen en wil je liever het item in het echt zien? Geen probleem, Duifhuizen heeft namelijk ook 25 winkels in Nederland.

By LouLou portemonnee
In de webshop van Duifhuizen bestelde ik een nieuwe portemonnee van het merk 
By LouLou. Ik vind de portemonnees van het merk By LouLou erg mooi. Ze zien er chique en stijlvol uit. Ik koos voor een bruine, lederen portemonnee met veel vakjes. Plek genoeg voor al mijn pasjes. Daarnaast zit er op voorkant een groot vak mét spiegeltje (ideaal) en een plek waar mijn telefoon in past. 

Zoals je op de foto kunt ziet is het een grote portemonnee waar veel in past. Dit vind ik erg belangrijk omdat ik veel pasjes heb en ze zo iedere keer bij mij heb. Ook vind ik het handig dat er een hengsel aan zit, zo kun je hem ook gebruiken als clutch als je op stap gaat. Ik ben heel blij met deze portemonnee en hoop er veel plezier aan te beleven. 
Wat vind je van mijn nieuwe portemonnee? 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

11 comments

  1. Laura Boogers says:

    Wat leuk dat Duifhuizen ook een webshop heeft, dat wist ik niet! Wij hebben hier in Veenendaal wel een Duifhuizen winkel:)

    xx Laura

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.