Outfit of the day | Dress you like a real woman

Outfit of the day | Dress you like a real woman
Vorige week ben ik mijn kast ingedoken om op zoek te gaan naar een business casual outfit. Of te wel, een wat chiquere outfit dan dat ik normaal draag. Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd af en toe het gevoel had dat ik ‘underdressed’ was. Terwijl dat ik voorheen juist andersom had. Zeker met zakelijke afspraken vind ik het belangrijk om mijn outfit daar ook een beetje op aan te passen. 
Dress you like a real woman
Normaal draag ik niet zo vaak een chiquere outfit, maar sinds vorige week heb ik de smaak te pakken. Zeker omdat ik verschillende complimenten heb ontvangen op deze outfit. Dit maakt mij weer enthousiast om nog meer verschillende business casual outfits samen te stellen. Het voelt ook wat vrouwelijker om een rok met hakken te dragen. Normaal kleed ik mij ook vrouwelijk, maar wel met een stoer tintje. 

 
 

Ketting: Men at Work
Top: H&M
Jasje: Zara
Horloge: Esprit
Rok: Promiss
Panty: Hema
Schoenen: Divino 

Wat vind je van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

15 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.