Quote | Do what you love

Quote | Do what you love
Soms is het gewoon fijn om een mooie, inspirerende quote in je hoofd te hebben, zodat daar aan kan terugdenken als dat nodig is. Zelf gebruik ik deze quote dan ook als handvat. 
De quote ‘Do what you love‘ vind ik zelf een hele mooie quote. 
Een tijdje terug ben ik erachter gekomen dat iets doen wat je niet leuk vind, heel zwaar is. Vanaf dat moment heb ik met mijzelf afgesproken dat ik iets moet doen wat ik écht leuk vind. Want wanneer je iets doet wat je niet leuk vind, kost het heel veel moeite om er iedere keer weer naar toe te gaan en het beste ervan te maken. 

Wat is jou favoriete quote? 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Live the life you love is mijn favo quote, daar haal ik altijd 'kracht' uit als het even tegenzit, nét iets anders geformuleerd, maar eigenlijk heeft het wel een beetje dezelfde betekenis vind ik 🙂

  2. Mirne says:

    Ik hou van heel veel quotes, maar eentje die mij altijd wel heeft geholpen is "na regen komt zonneschijn" Soms gebeuren er zoveel slechte dingen en dan is het soms fijn om te denken dat er daarna weer mooie dingen aankomen.

  3. Annelie says:

    Helemaal mee eens! Ik heb niet echt een favoriete quote eigenlijk.. Vaak zie ik quotes voorbij komen waar ik me wel in kan vinden, daar denk ik dan aan maar een favoriet.. ik zou het niet weten hihi.

Comments are closed.