Outfit of the Day | Green Jacket

Outfit of the Day | Green Jacket
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe fijn ik het vind dat het voorjaar er weer aan komt, de zon steeds meer gaat schijnen en dat ik de dikke truien weer kan inruilen voor de vrolijke voorjaarskleren. Afgelopen week trok ik dan ook eindelijk weer eens mijn mooie groene blazer uit de kast. Deze blazer heb ik bijna de hele winter niet gedragen, maar nu het voorjaar weer voor de deur staat is dat een extra reden om hem weer aan te trekken. 
Zoals je hier op de eerste foto kan zien word ik er heel vrolijk van!
N.B. Helaas zijn de foto’s hier en daar wat flets geworden.

Jasje: WE
T-shirt: Esprit
Broek: QS by S. Oliver
Riem: Esprit
Ketting: Guts & Gusto
Schoenen: Bato
Wat vinden jullie van deze outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

20 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.