Outfit of the Day | Green Jacket

Outfit of the Day | Green Jacket
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe fijn ik het vind dat het voorjaar er weer aan komt, de zon steeds meer gaat schijnen en dat ik de dikke truien weer kan inruilen voor de vrolijke voorjaarskleren. Afgelopen week trok ik dan ook eindelijk weer eens mijn mooie groene blazer uit de kast. Deze blazer heb ik bijna de hele winter niet gedragen, maar nu het voorjaar weer voor de deur staat is dat een extra reden om hem weer aan te trekken. 
Zoals je hier op de eerste foto kan zien word ik er heel vrolijk van!
N.B. Helaas zijn de foto’s hier en daar wat flets geworden.

Jasje: WE
T-shirt: Esprit
Broek: QS by S. Oliver
Riem: Esprit
Ketting: Guts & Gusto
Schoenen: Bato
Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Sophie says:

  Gaaf jasje zeg, ik word er helemaal vrolijk van. Lekker opvallende kleur zo met je donkere haren!

 2. Mayara Esther says:

  Leuke outfit en prachtige blazer, ik vind die kleur erg mooi en het model is ook erg mooi. 🙂

 3. Dorien says:

  Super mooi vestje! Je moet je foto's eens proberen te bewerken met picasa, dan komen de kleuren wat beter uit 😉 !

 4. Interieur inspiratie says:

  Super gaaf jasje! echt een lekker kleurtje heeft deze. XoXo Helen

Comments are closed.