Outfit of the Day | Sunny Spring

Outfit of the Day | Sunny Spring
Wat was het toch heerlijk lente weer afgelopen week! Daar heb ik echt van genoten als grote zonaanbidder. Tijd om ook weer langzaam de vrolijke kleren uit de kast te trekken. Afgelopen week trok ik mijn leuke, vrolijke jurkjes weer eens uit de kast om er een outfit mee te schieten. Ik vind dat altijd zo’n heerlijk moment wanneer ik weer wat kleur kan dragen in mijn outfit. 

Jurkje: Dept
T-shirt: The Sting
Legging: Esprit
Schoenen: Bato
Horloge: Casio 
Hebben jullie ook genoten van de afgelopen voorjaarsdagen? 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

  1. Bo says:

    Wat een leuk jurkje! En jaaa, ik heb zeker genoten van de afgelopen voorjaarsdagen…heerlijk 😀

Comments are closed.