Outfit of the day | Green sequins

Outfit of the day | Green sequins
Vlak voor ik op vakantie ging, maakte ik nog een keertje outfit foto’s met Fleur. Hoewel het eigenlijk een hele simpele outfit is, vind ik de outfit op de foto’s erg leuk overkomen. Ik heb mijn nieuwe nep leren jasje uit de kast getrokken en mijn groene pailletten top. 
Deze pailleten top kocht ik alweer een aantal jaar geleden voor Kerst en sindsdien hangt die vooral in mijn kast en draag ik hem niet zo vaak. Voor deze outfit vond ik het juist wel leuk, een beetje glitter. Ook draag ik mijn jeans short. Vlak voor de vakantie kwam ik erachter dat ik helemaal niet zoveel korte broeken heb en niet eens een jeans short. Daar moest verandering in komen. Ik kocht een jeans short in de sale bij de H&M.Jasje: Follow Fashion
Top: Didi
Jeans short: H&M
Schoenen: Unisa via de Bijenkorf
Tijdens het maken van deze outfit foto’s liep er iedere keer een kat door het ‘beeld’. Hij wilde niet aan de kant en vond de aandacht wel leuk volgens mij. 😉 Op sommige foto’s zie je hem op de achtergrond. 
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

Comments are closed.