Outfit of the day | New Coat

Outfit of the day | New Coat
Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe jas. Toen ik terugkwam uit Spanje, was het in Nederland heel koud. Mijn vriend kwam naar het vliegveld toe met mijn oude winterjas. Een heerlijke fluffy jas die helaas niet dicht kan. Omdat de jas niet dicht kan, is die niet geschikt voor als je op de fiets zit. Daardoor was het tijd voor een nieuwe jas.
Zaterdag slenterden mijn vriend en ik door de stad met een missie. Het vinden van een nieuwe winterjas. Ik heb heel veel mooie jassen gezien bij de Zara, Costes en de Vila. Helaas waren veel jassen meer dan €150,- of kon de jas niet of niet goed dicht. Omdat ik al een jas heb die niet goed dicht kon, moest ik wel een jas hebben die wél goed dicht kon. Uiteindelijk liepen we de V&D binnen, omdat we nog wat anders moesten hebben. Eenmaal binnen besloot ik toch maar even naar de dames afdeling te lopen en te kijken of ze misschien een mooie winterjas hadden. Zelf shop ik vrijwel nooit voor kleding bij de V&D. Toen ik opeens zag dat ze ook Benneton kleding verkochten, wilde ik kijken bij de jassen. Aangezien ik Benneton een mooi klassiek merk vind en vaak mooie jassen in hun assortiment heeft. En daar hing hij, de perfecte winterjas! 

Jas: Benneton
Sjaal: Easy Wear
Top: Vero Moda
Jeans: Supertrash
Schoenen: SPM
Tas: SPRDLX
Een prachtige donkerblauwe wollen winterjas. Ik trok hem aan en hij zat als gegoten. Het is een lange jas tot aan mijn knieën en hij heeft een hoge kraag. Iets wat ikzelf ook erg fijn vind. De jas loopt een beetje in een A-lijn, waardoor het mijn taille accentueert. Ik ben er heel blij mee. Hij is heerlijk warm, dus ik ben klaar voor de winter. In Spanje kocht ik ook al een heerlijke nieuwe winter sjaal. Ik weet het, normaal koop je eerst een jas en dan een sjaal, maar gelukkig past die heel goed bij mijn jas. 
Wat vind je van mijn nieuwe jas?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Hij is prachtig, staat je super goed! Zowel het model als de kleur.

 2. Karlien Vermeersch says:

  leukje jas!
  heel mooi opgekleed ook met die sjaal
  geeft het al weer wat meer kleur en dat herfst tintje

  liefs
  karlien

 3. Femke Huitink says:

  De jas staat je echt geweldig mooi. Ik vind lange jassen altijd zo fijn!

 4. Rochella says:

  De jas is erg leuk en Ben net on is een mooi merk. Fijn dat je toch hebt gevonden wat je zocht. Ik volg je nu ook op bloglovin. Ik zou het super vinden als je mij terug volgt. Xoxo

Comments are closed.