Happy Moments | Tijdelijke baan, Opening TK Maxx, Date Night en meer!

Happy Moments | Tijdelijke baan, Opening TK Maxx, Date Night en meer!

Zo! Wat vliegt de tijd. Ik zeg het volgens mij bijna elke week, maar het is zo waar. Voor ik het weet is het alweer weekend en typ ik een nieuw Happy Moments artikel. De afgelopen week was weer een drukke week vol afspraken, sollicitatie gesprekken, gezelligheid én nieuwe kleren. Kijk je snel mee..?

Maandagmorgen kroop ik al op tijd achter mijn computer om alle vacatures sites af te neuzen om op zoek te gaan naar leuke banen. Ik heb recent mijn HBO diploma in ontvangst gevonden en ben druk op zoek naar een baan. Nadat ik heel wat brieven geschreven had, ben ik begonnen aan mijn lange, lange to-do lijst die in mijn ogen nooit leeg raakt. Gek hé? In de avond kwam mijn vriend vanuit zijn stage naar mij toe en ik zorgde dat het eten klaar stond.

Dinsdagmorgen had ik een afspraak bij het UWV. Ik moest aangifte doen en allerlei formulieren invullen, omdat mijn werkgever mijn loon van twee maanden niet betaald heeft. Dat duurde allemaal langer dan verwacht. Het was heerlijk weer, dus ik besloot terug naar het station te lopen in plaats van de bus te pakken. Om 18.00 was mijn vriend thuis. Hij had een verassing. Hij nam mij namelijk mee uiteten bij La Cubanita. Een van mijn favoriete restaurantjes. Ik ben dol op tapas en vooral de groente kroketjes van La Cubanita, daar mag je mij ‘s nachts voor wakker maken!

Woensdagmorgen moesten mijn vriend en ik beide vroeg de deur uit. Hij voor stage en ik voor een sollicitatie gesprek. Helaas was het sollicitatie gesprek zonder succes. Daarna vervolgde ik mijn reis naar Amsterdam waar ik een bliksem bezoek bracht aan een PR bureau. De persdagen zijn weer gestart, dus het is altijd leuk om een kijkje in de showroom te nemen en alle voorjaarscollecties te zien. Daarna moest ik weer heel snel door naar Amersfoort om mijn goodiebags thuis neer te zetten en mijn camera op te halen. Vervolgens weer snel door naar Utrecht waar ik om 15.30 opgehaald werd door een mini busje. Vanuit daar reden we naar Eindhoven waar ik aanwezig was bij de persopening van de eerste TK Maxx in Nederland. Ik mocht een kijkje nemen in de winkel. Natuurlijk kon ik niet met lege handen naar huis gaan.. 😉 Om 23.00 was ik eindelijk thuis. Ik was gesloopt, maar het was een hele leuke dag. 

Donderdag had ik een thuiswerkdag op de planning. Ik moest heel veel doen en ik had het gevoel dat mijn to-do lijst niet echt korter werd. In de middag had ik nog een gesprek. Het was een heel fijn gesprek mét goed nieuws. Ik mag namelijk per 1 november (maandag) als flexmedewerker aan de slag bij een kinderdagverblijf organisatie bij mij in de buurt. Daar ben ik blij mee. Nu heb ik tenminste weer werk. Dit is een tijdelijke baan en een tijdelijke oplossing. Mijn zoektocht naar een baan die aansluit bij mijn HBO opleiding gaat gewoon door. Donderdagavond kookte ik samen met mijn huisgenootje voor al onze andere huisgenoten. Dat zijn nog eens andere porties voor 7 personen in plaats voor zijn tweeën. 😉 We maakten een lekker ovengerecht en vervolgens was het tijd voor de hospiteeravond. Geloof mij, dat is echt niet leuk! Mijn vriend was er ook bij. Hij vond het wel grappig om mee te maken zo’n eerste hospiteeravond. Zelf vind ik het niet zo leuk. Dat ellendige lange discussiëren wie de nieuwe huisgenoot moet worden. Je moet namelijk een keuze maken aan de hand van de informatie die je hebt gekregen toen je iedereen zich voorstelde. In mijn ogen een vleeskeuring.

Dit kreeg ik op de persdag van Triangle PR, hoe leuk is dat?!

Vrijdagmorgen sliep ik een beetje uit. Ik ontbeet met vanille yoghurt met banaan en cruesli, mijn nieuwe favoriete ontbijt. Daarna was het tijd om mijn kamer schoon te maken, mijn mail bij te werken en nog wat kleine dingen van mijn to-do lijst af te werken. In de middag ben ik begonnen met al mijn gemaakte foto’s te bewerken, artikelen te schrijven en social media in te plannen. Ik vind het heerlijk om te doen. Ook maakte ik nog outfit foto’s. In de avond aten mijn vriend en ik frietjes van Van Gogh in Amersfoort. Die zijn echt de aller lekkerste! Daarna was het tijd voor quality time! Bank hangen, Flikken Maastricht en genieten van ons weekend samen!

Mijn nieuwe hoesje van ontwerp een case.
Zaterdagmorgen sliep ik uit en besloten ik samen met mijn vriend spontaan naar Amsterdam te gaan. We hebben heerlijk geluncht op de Oosterdokkade in het zonnetje, langs de grachten gelopen, outfit foto’s gemaakt en genoten van het heerlijke weer. In de avond maakten we een pan nasi en keken we een film.
Deze douchegel van Dettol kwam afgelopen week binnen. Ik heb hem al een paar gebruikt en hij is erg lekker. De frisse citrus geur geeft je ook een heerlijk fris gevoel. De geur doet mij een beetje denken aan Zwitsal, dus ik kan hem iedereen aanraden. 🙂 Haha!

Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Joyce - Lemonylifenl says:

  Leuk overzicht! Wat fijn dat je een baan hebt! Ook al is het maar tijdelijk, dan heb je wel iets en kan je vanuit daar verder zoeken! Alvast heel veel succes en plezier daar!

  • admindiolifestyle says:

   Dat is zeker waar. Hoewel het niet de leukste baan is, is het wel iets. Dank je wel!

 2. Simone -lifeofsimone- says:

  Aaaaah wat fijn meis! Gefeliciteerd met je tijdelijke baan. Dat moet een fijn weekje zijn geweest, tijd om hier in Nederland ook weer lekker te gaan genieten.

 3. Anne-Sterre says:

  Fijn dat je even aan de slag kunt, tijdelijk een baan is in elk geval beter dan niets. Kun je nu rustig verder kijken naar iets anders.

 4. Mylou - The blog next door says:

  Oeh La Cubanita, daar ga ik gelukkig over twee weekjes weer naartoe, ik kan niet wachten :). Wat fijn dat je een tijdelijke baan hebt, dat geeft toch wat meer rust. Ook tof dat je naar die persdagen toe mag, ooit hoop ik dat ook te mogen, lijkt me erg leuk! 🙂

 5. Sabine Scharwachter says:

  Leuk artikel!! La Cubanita, die staat ook nog op m'n To-Eat lijstje, t klinkt in ieder geval goed!

 6. Suze says:

  Wat fijn dat je nu toch werk hebt gevonden. Hopelijk komt er snel iets op je pad wat te maken heeft met je opleiding. Leuke foto's! X

 7. Kim says:

  Ah fijn dat je een baan hebt gevonden – al is het maar voor even! En leuk al die events 🙂 Ik had ook een uitnodiging gekregen, maar kwam er helaas niet aan toe.

Comments are closed.