Outfit of the day | New Hair

Outfit of the day | New Hair
Het was tijd voor een bezoek aan de kapper, want ik was ondertussen al veel te lang niet meer geweest. Soms vergeet ik het gewoon en omdat ik het het afgelopen halfjaar ook nog eens ontzettend druk had met afstuderen, is de kapper erbij ingeschoten. Gelukkig zijn alle dode punten eraf en ziet het weer een stuk beter uit!
Ik trok mijn nieuwe vest van de Zara aan en combineerde hem met een short. Doordat het vest voor wat langer is en achter wat korter, zorgt dat voor een leuk effect. Ik wilde de look simpel en basic houden, maar hem combineren met een statement ketting en een zonnebril. Een prima look voor een zomerse dag. 


Zonnebril: Polette
Ketting: Pieces
Vest: Zara
Top: H&M
Broek: H&M
Schoenen: All Stars 
Mijn vriend wilde even spelen met de camera en mijn zonnebril. ๐Ÿ™‚
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

10 comments

  1. Saskia | Former Parades says:

    Je haar zit superleuk!! Ik vind het altijd zo fijn als het weer helemaal fris geknipt is! Je zonnebril is trouwens ook erg tof, ik hou van dat spiegelende effect!! En mijn vriendin wil ook altijd zulke foto's maken als die laatste, haha. En ze kijkt of haar haar wel goed zit… Ach ja, zo hebben we er allebei plezier van, toch? ๐Ÿ˜‰

    โ™ฅโ™ฅโ™ฅ Saskia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.