Nieuwe schoenen | Puur geluk of koopjesjager

Nieuwe schoenen | Puur geluk of koopjesjager
Het is zaterdagmiddag en mijn vriend en ik lopen een rondje door de stad. Het is gezellig druk en iedereen loopt gemoedelijk rond. Dan valt mijn aandacht op de schoenenwinkel van Dalen. Ik besluit naar binnen te gaan en daar ging het mis. Ik liep naar binnen en zag meteen deze boots. Het waren de laatste, en dat in mijn maat. Ik paste ze en was verkocht. Die moesten mee.
Tijdens de sale kwam ik deze brons kleurige boots tegen bij de van Dalen. De schoenenwinkel van Dalen is faillet waardoor ze alle schoenen voor kleine prijsjes weg doen. Ik zag deze mooie leren boots staan voor maar liefst €10,-(?!). Tien euro voor leren boots! Deze kon ik écht niet laten staan en daarnaast vind ik ze erg mooi en stoer. Ik denk dat ik enorm geluk had dat deze mooie schoenen er nog in mijn maat waren, want ze hadden niet meer veel schoenen in mijn grote maat. 

Ik ben enorm blij met deze mooie leren boots en kan niet wachten om ze te gaan dragen. Ik zal ze in het najaar en de winter meer dragen dan nu in de zomer, maar ik vind het ook leuk om ze te combineren onder een rokje. Deze schoenen komen vast snel terug in een outfit. 
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Evelien says:

    Wat leuk dat je deze schoenen voor zo goedkoop heb kunnen scoren, en ook nog eens in jouw maat! Echt super leuk <3 Ik vind ze leuk voor de herfst die eraan komt.

    Liefs! Evelien

  2. Daphne G says:

    Wow wat een koopje! Ik zou willen dat ik eens zulke goedkope schoenen tegenkwam 🙂

Comments are closed.