Outfit of the day | On the Bridge

Outfit of the day | On the Bridge
Vorige week zaterdag had ik samen met Rowan afgesproken om
samen outfit foto’s te maken in Amersfoort. Amersfoort heeft talloze prachtige
plekjes om outfit foto’s te maken. Deze keer kozen we om foto’s te maken op een
bruggetje over de gracht voor een heel oud pand. Ik vind het heel tof om al die
mooie karakteristieke gebouwen te zien. Ik ben dan ook een trotse inwoonster van
Amersfoort.

On the bridge

Ik koos voor een simpele en comfortabele outfit. Zo droeg ik mijn fijne donkergroene broek van de Zara. Hij zit heerlijk en ik vind hem erg leuk om te combineren. Jammer genoeg is die wel een beetje aan de korte kant, maar in de zomer kan ik hem ook prima oprollen en als 7/8 broek gebruiken. Ook draag ik mijn heerlijke fluffy vest van de HEMA. Hij is lekker zacht en warm. Daarnaast draag ik nog een simpele top en een statement ketting.
 

Vest: HEMA
Top: Vero Moda
Ketting: Costes
Broek: Zara
Schoenen: Divino

Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

15 comments

  1. Nesrin says:

    Leuke outfit en leuk dat je dit samen doet. Ik zit hier nog steeds met een camerea en statief gevangen in mijn slaapkamer haha.

    Leuke vest!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.