Outfit of the day | Parisienne look bij de Prodenfabriek

Outfit of the day | Parisienne look bij de Prodenfabriek

Een paar weken geleden bracht ik een bezoek aan de Nieuwe Stad waar ook de oude Prodent fabriek ligt. Voor diegene die niet bekend zijn met de Nieuwe Stad leg ik het kort uit. Naast het Eemplein en de Hogeschool van Utrecht ligt een groot bedrijventerrein. Tot voor kort (2013) werd hier de tandpasta van Prodent geproduceerd, vandaar de naam Prodent fabriek. Nadat de fabriek gesloten is, is het terrein opgekocht door een ondernemer die van dit terrein een hippe locatie heeft gemaakt. Er zitten meer dan 80 ondernemers, drie restaurants en er vinden regelmatig evenementen plaats in de oude fabriekshal. Zelf ben ik erg fan van deze plek. Ik kom er regelmatig om een hapje te eten of om outfit foto’s te maken. Dit is ook de reden dat ik gekozen om mijn markt, de Lifestyle Factory Market te laten plaatsvinden in deze oude fabriekshal. 

De laatste tijd is mijn kledingstijl een beetje aan het veranderen. Ik draag steeds meer zakelijkere kleding met een vrouwelijk touch. Vroeger stonden mijn hakken en jurkjes vooral te shinen in de kast en droeg ik liever makkelijke en comfortabele kleding, nu is dat toch wel anders. Ik deel vandaag mijn Parisienne look. Kijk je mee?

Sjaal: Zeeman
Jasje: Zara
Jurkje: Promo’s
Panty: Hema
Schoenen: Unisa

Mocht je een keer in de buurt van Amersfoort zijn, dan raad ik je zeker aan om een keer een bezoek te brengen aan de Nieuwe Stad en een hapje te eten bij Hoog Vuur. Daarnaast worden er in de zomer periode regelmatig festivals en andere evenementen georganiseerd.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Naomi says:

    Leuke & classy look! Staat je goed. En wat een geweldig concept trouwens, die markt. Heb even op de pagina gekeken. Super mooie locatie ook!

Comments are closed.