Outfit of the day | Purple Blouse

Outfit of the day | Purple Blouse
Er staat weer een nieuwe outfit of the day online. Deze keer draag ik mijn favoriete kleur, namelijk de kleur paars. Deze kleur staat mij goed, en vind ik het ook een mooie kleur. 
Deze blouse komt uit de Super Sale van de Open32. Wat ik zo leuk vind aan deze blouse, is dat je hem op twee verschillende manieren kunt dragen. Je kunt hem open dragen, wat de outfit juist wat stoerder maakt. Ook kun je hem dicht dragen, dat zorgt weer voor een meer vrouwelijke look. Door het omslaan van de mouwen, die je dat de binnenkant van de blouse van spijkerstof is. Dat vind ik zelf een erg leuk detail. 
Zoals je op de foto’s ziet, was het lekker zonnig toen ik deze outfit foto’s maakte. Tijd om te winterjas (fake fur coat) uit de doen en op te bergen voor volgend jaar. 

Jas: H&M
Blouse: Silver Creek
Top: Forecast
Horloge: Esprit
Broek: American Today
Schoenen: O’Moda
Het weekend wordt ook heerlijk lente weer, daar ga ik zeker weten van genieten. Alles is zoveel mooier wanneer het zonnetje schijnt. 
Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Svenja says:

  Geweldige outfit. Je jas ziet er lekker warm uit! Die zal je dit weekend hopelijk niet nodig hebben met het lekkere zonnetje. Fijn weekend x

 2. Merle says:

  Mooie blouse.
  Staat je erg leuk.
  Wat heerlijk dat we de winterjas kunnen opbergen.
  Nu is het weer leren jasjes tijd, hihi.

 3. Malu Swartjes says:

  Leuke fotos!
  xx
  The Stylish Confessions
  Enter my Chloé inspired bag GIVEAWAY

Comments are closed.