WIN | Catrice Crushed Chrystal & Special Edition van Gosh

WIN | Catrice Crushed Chrystal & Special Edition van Gosh

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest het het organiseren van een winactie-weekend. De komende drie dagen komen er hele leuke win acties online. Houd mijn blog goed in de gaten, zodat je geen win actie hoeft te missen. 
Ik ben heel blij met jullie als bezoekers, daarom dat ik iets terug wil doen. Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen in mijn blog, het lezen van mijn artikelen, het achterlaten van reacties en ga zo maar door. Zonder jullie was mijn blog niet zoals die nu is. Dank je wel daarvoor!

Zelf vind ik het ook altijd leuk om mee te doen met win acties, daarom dat ik nu een win actie weekend voor jullie organiseer. Vandaag is het vrijdag, dat betekent dat het (bijna) weekend is en dus hoog tijd voor de eerste win actie. Het wordt komend weekend ook nog eens heerlijk zonnig weer, een extra reden voor een feestje.

Bij de eerste winactie kun je kans maken op drie prachtige nagellakjes. Twee nagellakjes van Catrice, de Crushend Crystals en een Special Edition lakjes van Gosh.
Benieuwd naar deze mooie lakjes? Doe dan snel mee met de win actie.

Wat moet je doen om kans te maken?
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Volg Diolifestyle op Bloglovin en like het bericht,
 • Een comment achterlaten met daarin de namen waarmee je meedoet én vertelt welke stappen je hebt gedaan om kans te maken.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen;
 • Vol Diolifestyle op Twitter  (+1)
 • Tweet het volgende: 
  RT! Volg  & maak kans op nagellakjes van Gosh & Catrice. Kijk snel op  wat je moet doen om kans te maken. (+2)
 • Volg Diolifestyle op Instagram (+1)
De winactie loopt tot vrijdag 11 april 23.59
Succes! 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Stephanie says:

  Super leuk dat je een winactie-weekend organiseert! Bij deze doe ik in ieder geval mee:D
  Ik volg je op facebook, twitter, bloglovin' en instagram. Ben benieuwd naar je andere winacties. xx

 2. Melissa says:

  Mooie winactie, ik doe graag mpee! Ik volg je via Bloglovin (Melfortune) en heb het geliket, ik volg je via Facebook (Melissa.Meussen), Twitter (@MelissaMeussen) en heb het getweet.
  x

 3. Anita H. says:

  Ik maak graag kans! Gedane stappen: verplichte gedeelte en Twitter inclusief tweet.
  sepia [at] home . nl

 4. Alexandra [ILUMUOTI] says:

  Leuk! Het is alleen niet zo handig voor mij om er meer nagellak bij te hebben, dus ik sla hem over 😉

 5. Amber Hofmans says:

  Wat leuk! Ik vind het hele mooie nagellakjes, en nagellak kan je nooit genoeg hebben, toch? 🙂 Ik volg je nu op Bloglovin', heb het bericht geliked, heb de pagina geliked op facebook, en ik heb ook alle extra kans-dingetjes gedaan: ik volg je op Twitter (@GrosBisousXx), heb het bericht getweet en ik volg je via Instagram (@amberhofmans). Liefs, Amber

Comments are closed.