Outfit of the day | Purple Hat

Outfit of the day | Purple Hat
Vorige week kwam ik op het idee om mijn hoed weer eens uit de kast te trekken. Eigelijk wilde ik hem dragen naar mijn diploma uitreiking, maar dat heb ik niet gedaan. Achteraf ook maar beter, want met mijn jurkje was ik al erg overdressed. 
Het is zaterdagavond, een zwoele zomeravond in Amersfoort. Samen met mijn vriend genieten we van onze tijd samen. De weekendjes samen in Amersfoort of Eindhoven zijn heel fijn. Iets waar ik de hele week naar uit kijk. Zeker nu ik fulltime werk en geen studenten OV meer heb, ga ik nóg minder naar Eindhoven en zien mijn vriend en ik elkaar alleen in het weekend of na anderhalve week. Dat ligt aan de planning. 

Omdat het zo warm was op mijn studentenkamer, zijn we naar het park gegaan. Daar was het in de avond heerlijk vertoeven met een lekker zomers briesje. Ultiem genieten. Ook maakten we (of eigenlijk mijn vriend) outfit foto’s en bleven we nog een hele kletsen in het park. 

Hoed: V&D
Top: Silver Creek
Rok: H&M
Schoenen: Aro
Zonnebril: Polette
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

  1. Mylou - The blog next door says:

    Wat een leuk hoedje! Een zomers hoedje staat nog op mijn wishlist :).

Comments are closed.