Omdat ik de Zara sale niet kon weerstaan..

Omdat ik de Zara sale niet kon weerstaan..
De Zara en ik zijn twee handen op één buik. Ik ben een grote fan van de Zara en kom er graag, maar dan voornamelijk wanneer er sale is, omdat ik het anders te prijzig vind, zeker ook omdat de kwaliteit van de Zara niet altijd héél goed is.. 😉
Vorige week liep ik door de stad om een aantal dingen te halen en liep ik voorbij de Zara. Op het laatste moment besloot ik toch nog maar even naar binnen te wippen en een kijkje te nemen. Daar zag ik twee hele mooie vesten hangen voor een prikje, want het was alweer tijd voor de tweede afprijzing. Yaay!

Ik kocht twee vesten. Een groen, gehaakt vest die aan de voorkant wat langer is en aan de achterkant wat korter. Een item wat ik normaal gesproken niet zo snel zou kopen, maar toen ik hem aantrok, vond ik hem stiekem toch wel erg leuk. Ik trok hem vorige week aan toen ik mijn korte broek droeg en vond ik dit er heel leuk uitzien. Ik heb ook outfit foto’s gemaakt. Deze komen binnenkort online. 

Het andere vest dat ik kocht is een grijs, super zacht oversized vest. Aan de onderkant is die rond en daardoor valt hij erg leuk. Hij is van heel zacht katoen gemaakt, waardoor hij heerlijk zit. Leuk om het te combineren met een jeans, maar zeker ook een heel fijn vest voor wanneer je lekker op de bank zit. 

Ik ben heel blij met mijn twee nieuwe vesten die ik voor een prikje kocht. De groene kostte €14,95 en de grijze maar een tientje. Lucky me!

Wat vind je van mijn nieuwe vesten?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Marleen says:

    Heel leuk! Ik ben dol op de sale bij de Zara! Het is soms even zoeken, maar ik vis er toch altijd hele leuke dingen tussen uit voor goede prijsjes en jij dus ook! xx

Comments are closed.